"Azar i Mažić"
"Azar i Mažić"

Mažić: Žao mi je, ali...

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.07.16. | 15:12

"Najbolji srpski arbitar nije dobio poverenje da sudi finale Eura, ali podvlači da su naše sudije odlično predstavljale Srbiju u Francuskoj

Azar i Mažić

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić izjavio je danas da mu je žao što neće suditi finale šampionata Evrope između Francuske i Portugalije, ali da je velika stvar što se njegov tim našao u najužoj konkurenciji za najvažnijni meč.

Izabrane vesti

UEFA je birala između Mažića, Vuktora Kašaija i Martka Klatenburga i na kraju dodeliala poverenje Englezu, koji je ove godine već sudio finale Lige šampiona između Reala i Atletika.
"Svaki od tri tima koji se našao u najužem izboru imao je želje i kalkulacije pred polufinalne duele i na tom talasu smo prihvatili činjenicu da srpske zastave neće biti u finalu. Da li nam je žao, jeste, ali moram biti do kraja iskren i reći da je velika stvar što smo ostali gotovo do poslednjeg dana takmičenja", izjavio je Mažić.

Prema njegovim rečima, iz Sudijske komisje UEFA dobili su mnogo pohvala...
"Obavili smo razgovore sa pojedinim članovima Sudijske komisije UEFA i saopšteno nam je da smo kvalitetno obavljenim poslom zaslužili da se nađemo u konkurenciji za poslednji meč na šampionatu. Verovao sam u takav epilog, jer sam imao odličnu saradnju sa kolegama. Na fizičkom i psihološkom planu bili smo spremni za jako takmičenje", dodao je Mažić i konstatovao da je dobro što je srpski fudbal bio prisutan u Francuskoj, pa bilo to i kroz suđenje.

(foto: Action Images)


tagovi

SuperligaSrbijareprezentativni fudbalMilorad Mažićmeđunarodni fudbaleuro 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara