""
""

Zvali su me iz Zvezde, Kanga hoće da igra Ligu šampiona

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.06.16. | 15:29

"Spremni smo da razmotrimo bilo koji predlog, imamo još dosta vremena", kaže menadžer veziste iz Gabona Lui Denole

Tragom vesti iz Srbije da je Crvena zvezda zainteresovana za jednog od najboljih igrača Rostova Guelora Kange, ruski mediji kontaktirali su menadžera veziste iz Gabona, Francuza Luja Denolea, koji je potvrdio da kontakt sa Beograđanima postoji.

Zvezda u problemu, Kanga traži 350.000 evra

Izabrane vesti

Denole kaže su sve opcije otvorene, ali da je najrealnije da njegov klijent ostane u Rostovu...
"Trener Crvene zvezde koji je nekada vodio Rostov kontaktirao me je u vezi Kange. Mogu samo da kažem da je naša pozicija dosta jednostavna - Spremni smo da razmotrimo bilo koji predlog. Imamo još dosta vremena, Gueloru ugovor ističe tek za mesec dana, 30. juna, tako da nismo u žurbi. Osim ponude iz Srbije, dobio sam i nekoliko poziva iz Francuske, Belgije i Grčke. I to ćemo imati na umu. Takođe mogu da kažem da Kanga nije nesrećan u Rostovu, on želi da igra Ligu šampiona (I Rostov očekuju kvalifikacije za LŠ). Trener Berdijev ga i dalje želi. Mogu da kažem da Kanga 90 odsto ostaje ovde", objasnio je Denole

Fibel danas potpisuje, nova meta Kolumbijac Dijaz (VIDEO)

Rusi još pišu da su ovakve reči Kanginog agenta pokušaj da mu se obezbedi što bolji ugovor, a kako Rostov ima dosta finansijskih problema ipak veruju da je odlazak realnija opcija. 

Dakle, Zvezdo, šanse ima...


tagovi

SuperligaSrbijaMiodrag BožovićLui denoleGelor KangaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara