Džejdon Sančo (©Reuters)
Džejdon Sančo (©Reuters)

Pomirenje Ten Haga i Sanča blizu, ne i povratak u Junajted?!

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.05.24. | 14:06

I dalje nije poznato da li Holanđanin računa na krilnog napadača u narednoj sezoni ili ne

Odlične partije Džejdona Sanča po povratku u Dortmund nisu prošle neopaženo. Prognan iz Mančester junajteda pod optužbom da nije bio dovoljno posvećen treninzima, što je on kasnije demantovao, Sančo se ponovo veseli fudbalu i deluje kao da je iza sebe ostavio težak period na Old Trafordu. No, pozajmica na Vestfalenu se bliži kraju i sada ostrvsku javnost zanima šta dalje čeka engleskog reprezentativca?

Prema izveštajima tamošnjeg Telegrafa, dobre su šanse da dođe do pomirenja između Džejdona Sanča i Erika Ten Haga, ali to ne znači automatski da su mu vrata otvorena za povratak u Junajted.

Izabrane vesti

Mančester Junajted je spreman da sasluša ponude potencijalnih kupaca, mada tinja nada da bi Sančo ipak mogao da se vrati u postavu Đavola i pomogne.

“Blizu smo završetka tog procesa“, rekao je Ten Hag, upitan da li je potrebno da se Sančo izvini kako bi se vratio u tim. “Pratimo njegove igre, idemo na utakmice Dortmunda. Ne baš na svaku, ali pratili smo uživo nekoliko utakmica u kojima je Džejdon igrao odlično. Pričamo sa njim i u procesu smo razrešenja situacije“.

Kako se ističe, Ten Hagov čovek od poverenja Met Hargrivs, inače direktor za pregovore sa igračima, nekoliko puta je dolazio u Nemačku i razgovarao sa Sančom, kao što je to činio i sportski direktor Džon Murto pre nego što je napustio tu funkciju.

I nekadašnji štoper Junajteda Rio Ferdinand nije mogao da odoli Sančovom izdanju protiv Pari Sen Žermena u prvom meču polufinala Lige šampiona.

“Šalio se na terenu, bacio igrače top klase na travu, bio je sjajan“, rekao je Ferdinand.

Sančo sa Junajtedom ima ugovor do juna 2026. godine, a pitanje njegove dalje budućnosti ne zavisi samo od Ten Haga i njegovog statusa na Old Trafordu, već i od vodećeg čoveka sportskog sektora, ser Džima Retklifa koji pravi velike planove za rekonstrukciju tima, pa i samog stadiona.


tagovi

Džejdon SančoLetnji prelazni rok 2024Mančester JunajtedBorusija Dortmund

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara