"Nenad Milovanović"
"Nenad Milovanović"

Milovanović: Poranili smo sa novim sistemom, klubovi to ne mogu finansijski da isprate

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.11.15. | 11:37

“Ali ja sam samo trener...“, kaže šef struke lučanske Mladosti

Nenad MilovanovićJedna od interesantnijih utakmica 17. kola Superlige odigraće se u Novom Pazaru gde domaći tim dočekuje lučansku Mladost. Obe ekipe prikupile su po dvadeset bodova i nalaze se tik ispod osmoplasiranog Voždovca.

Trener Mladosti Neško Milovanović očekuje tešku utakmicu, a ulogu favorita daje Pazarcima.
"Naš domaćin ima iskusan sastav, takmičarski, koji igra na rezultat. Promenili su trenera što je dodatni stimulans, igraju u bloku, izuzetno agresivno... Mislim da su im ambicije veće od trenutnog plasmana i učiniće sve da nas pobede, tu je i podrška navijača", kaže Milovanović za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Mladost će biti rasterećena pošto je izborila prvu pobedu u Lučanima.
"Za nas kažu da bolje igramo na strani, taj trend moramo da zadržimo i da pružimo još više.Probaćemo sve da stignemo do boda, ali ukoliko se ukaže prilika i za sva tri sigurno ćemo je iskoristiti".

Vaša ekipa, kao i većina timova lige, "jure" osmu poziciju...
"Famozno osmo mesto, tu smo na korak od njega, ali ima još mnogo da se igra. Imamo još četrnaest kola, u opticaju je 42 boda i rano je pričati. Naravno želimo plasman u plej-of, pre svega radi opstanka, ako nam to ne pođe za rukom, borićemo se za elitu. Tu je još i podela bodova".

Utisak je da niste za novi sistem takmičenja.
"Malo smo poranili sa njim, nije on za nas. Igra se veliki broj utakmica i to finansijski ne može da se izdrži, mislim na klubove. Takođe, fali nam infrastruktura, više terena sa veštačkom travom jer mora da se igra u decembru, da pripreme krenu u januaru, ali ja sam samo trener i moram se povinovati ovakvim odlukama", kazao je na kraju Milovanović.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Star Sport


tagovi

SuperligaSrbijaNenad MilovanovićMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara