Nebojša Rašić, Nikola Stojković i Jovana Strinić
Nebojša Rašić, Nikola Stojković i Jovana Strinić

MOZZART TV - Najdetaljnija analiza Evrolige koju ćete pogledati

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.10.18. | 15:59

O novoj sezoni u najjačem evropskom košarkaškom takmičenju Jovana Strinić razgovaral je s Nebojšom Rašićem, bukmejkerom kladionice Mozzart, i Nikolom Stojkovićem, novinarom portala mozzartsport.com

Neće nažalost ove sezone biti predstavnika Srbije u Evroligi, ali je sigurno da nas od četvrtka, kada se igraju premijerni mečevi, očekuje sjajna košarka širom Starog kontinenta.

Aktuelni šampion Real ostao je bez Luke Dončića, i verovatno ćemo narednih meseci dobiti odgovor da li je maestralni Slovenac srpskog porekla bio toliko važan faktor za ekipu Pabla Lasa prethodne sezone. Glavni izazivači Kraljevima svakako su moskovski CSKA, koji nije mnogo menjao inače fenomenalnu ekipu, i Fenerbahče Željka Obradovića, koji ponovo juri desetu titulu prvaka Evrope u karijeri.

Izabrane vesti

Da li Žalgiris može da ponovi blistave partije od prošle sezone? Da li je Makabi konačno pronašao pobedničku formulu posle nekoliko sezona lutanja? Hoće li Kari Pešić vratiti Barselonu u sam vrh? Koliko će sjajan domaći teren uticati na plasman Panatinaikosa?

Na sva ova i još mnogo otvorenih pitanja naša Jovana Strinić pokušala je da dođe do odgovora u razgovoru sa Nebojšom Rašićem, bukmejkerom kladionice MOZZART, i Nikolom Stojkovićem, novinarom našeg portala, specijalizovanom za praćenje košarkaških zbivanja.

Pred vama je prava poslastica za ljubitelje košarke: najdetaljnija analiza početka nove sezone Evrolige koju ćete pogledati.

Uživajte...

 


tagovi

EvroligaMozzart TVJovana StrinićNikola Stojkovićbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara