Slot (©Reuters)
Slot (©Reuters)

Slot potvrdio: Ja sam novi trener Liverpula!

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.05.24. | 17:15

Promocija sledeće nedelje

Oprostio se Jirgen Klop od Liverpula, jedna velika era na „Enfildu“ je gotova. A, sledeće nedelje krenuće nova. Sa novim menadžerom.

Kao što se najavljivalo u prethodnom periodu, Liverpul će u narednoj sezoni predvoditi Arne Slot. Trener Fajenorda je do sada izbegavao da govori na tu temu, ali danas, posle Klopovog oproštaja, potvrdio je da odlazi u Englesku.

Izabrane vesti

„Mogu da potvrdim da ću biti trener Liverpula sledeće sezone“, rekao je Klop na konferenciji za medije pred meč Fajenorda sa Ekscelziorom.

Sjajni stručnjak, kojeg su holandski mediji prozvali „najofanzivnijim trenerom na svetu“, priznaje da mu oproštaj od crveno-belih ne pada lako.

„Sve do sada nisam razmišljao o tome da me čeka poslednji meč ovde, ali i to se evo dešava. Na početku nedelje razmišljao sam samo o treninzima i pripremi za utakmicu. Ali, sada emocije rastu. Zbog toga sam i malo zakasnio na konferenciju za novinare, jer sam želeo da se pozdravim sa svima lično, da se sa svima rukujem“, rekao je Slot pred novinarima u Roterdamu.

Engleska je suđena treneru Fajenorda, jer je u prethodnih godinu dana odbio ponude da preuzme Lids i Totenhem. Zaokružio je priču sa crveno-belima iz Roterdama, doveo ih je prošle sezone do titule, a poziv kluba kakav je Liverpul se, ipak, ne odbija.

Slot je, navodno, već potpisao ugovor sa engleskim gigantom, a promocija će se dogoditi sledeće nedelje. Čeka se da i njegovi pomoćnici dobiju radne dozvole za Ostrvo.


tagovi

Arne SlotLiverpulFajenord

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara