Muka za CSKA - Kajl Hajns između pauze od nekoliko mečeva i kraja sezone?

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.04.18. | 22:05

I dalje nije poznato koliko će odlični defanzivac pauzirati

Nije Dimitris Itudis bio srećan kada je u ranoj fazi utakmice sa Crvenom zvezdom ugledao svog prvog centra Kajla Hajnsa kako sa bolnom grimasom na licu napušta teren uz pomoć dvojice saigrača

Mada u prvom trenutku nije bilo jasno šta je odlični defanzivac povredio, kasnije je utvrđeno da se radi o povredi lista koja ga je već mučila tokom sezone. Na sajtu moskovskog velikana objavljeno je da će Hajns biti van stroja na neodređeno vreme, a dok se uglavnom spekuliše da ga na parketu neće biti tek nekoliko utakmica, postoje i zagovornici teorije da je Hajnsova povreda ozbiljnija i da je praktično završio sezonu! 

Izabrane vesti

Naime, u košarkaškim krugovima kruži priča da je Hajnsova povreda ovog puta ozbiljnija i da kao takva zahteva mnogo veći tretman nego što je to bio slučaj prošli put. Hajns se prethodno povredio pre dva meseca u meču protiv madridskog Reala, ali je propustio tek nekoliko utakmica i problem prevazišao bez većih problema.

Ukoliko se ispostavi da je povreda stvarno teže prirode, CSKA će se naći u ozbiljnom problemu...

Kajl Hajns je i ove sezone jedan od motora CSKA, a u Evroligi prosečno beleži osam poena, četiri skoka, asistenciju i blokadu. Opet, njegov defanzivni učinak i važnost u timu je od nemerljivog značaja. 

Foto: Star Sport


tagovi

CSKA MoskvaKajl Hajns

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara