""
""

Nema niko jači! Bajern zgazio šampiona

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.11.17. | 19:28

Mačvan ubacio 11 poena, Jović podelio četiri asistencije

Bajern je moćan, a to je potvrdio i u derbiju protiv šampiona Bamberga! Ekipa Aleksandra Đorđevića na svom terenu je savladala branioca trofeja sa 77:68 (20:24, 23:9, 16:12, 18:23) u najvažnijoj utakmici 10. kola Bundeslige.

Izabrane vesti

Koliko dobro Bajern igra ove sezone svedoči i podatak da je minhenski klub zabeležio 11. uzastopnu pobedu u svim takmičenjima.

Kapiten reprezentacije Srbije Milan Mačvan ponovo je pružio dobru partiju, ubacio je 11 poena i imao pet uhvaćenih lopti. Stefan Jović dobio je nešto veću minutažu, odigrao je 17 minuta, nije se upisao u strelce, ali je podelio četiri asistencije.

Na drugoj strani, bivši kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović proveo je na parketu 14 minuta, postigao je dva poena i upisao tri skoka.

Bamberg je dobro počeo utakmicu, Bajern je u prvih 10 minuta bio nešto sporiji i to se odrazilo na rezultat. Međutim, već u drugom kvartalu domaći su podigli odbranu na znatno viši nivo i dozvolili rivalu da postigne samo devet poena.

U trećoj deonici Mačvan i Džered Kaningem su poveli Bajern do dvocifrene prednosti i na taj način otvorili vrata velike pobede svojoj ekipi.

Bamberg je uspeo dva i po minuta pre kraja da priđe na minus četiri (71:67), ali se onda razigrao Devin Buker i odbranio pobedu Bajerna. 

(FOTO: www.facebook.com/fcbbasketball)


tagovi

Aleksandar ĐorđevićBajern MinhenEvroligaMilan MačvanStefan Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara