"Nikolić sa saradnicima Radojem Smiljanićem i Goranom Basarićem"
"Nikolić sa saradnicima Radojem Smiljanićem i Goranom Basarićem"

Nikolićeva poruka iz Mađarske: Ne takmičimo se s Partizanom za Raću

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.01.18. | 14:13

„Ta priča je završena letos“, pojasnio je trener Videotona za MOZZART Sport

Nikolić sa saradnicima Radojem Smiljanićem i Goranom BasarićemPortugalci umeju da „ubodu“, umeju i da preteraju. Ovoga puta, ispostavilo se, otišli su na pogrešnu stranu tvrdnjom da je Videoton poslao ponudu za Radosava Petrovića i time, navodno, ušao u trku s Partizanom za potpis visokog veziste.

Crno-beli ne kriju da su za njega zainteresovani. Ne prvi put. Kontakata je bilo i u prethodnom prelaznom roku. Možda su kolege iz A Bole malo „pobrkali lončiće“ ili su se izgubili u prevodu, s obzirom da je od svega tačno samo da je Marko Nikolić stvarno želeo popularnog Raću. I to dok je bio na klupi Parnog valjka. A ne sad dok se i sa Videotonom bori za titulu.

Izabrane vesti

Sam Nikolić je to i potvrdio odmah posle glasina sa drugog kraja Evrope.
Čuli smo se još pre nekoliko meseci. Imamo prijateljski odnos. Trebalo je Petrović da dođe u Partizan letos, da sam ostao u Humskoj 1“, rekao je mladi stručnjak u izjavi MOZZART Sportu.

Radosav Petrović i Saša IlićPetrović nije u planovima Žorža Žezusa, ugovor mu ističe tek 2020, jednogodišnja pozajmica je opcija koja bi odgovarala crno-belima. A što se tiče Videotona, na pozicijama zadnjeg veznog ima Anela Hadžića, Jozefa Vargu i Matea Patkaija, možda nema razloga da dovodi još jednog igrača.
Nije realno da Raća dođe u Videoton. Ta priča je završena još letos. Posebno bih hteo da naglasim da se ne takmičimo sa Partizanom“, pojasnio je i time otklonio sve dileme u kratkom javljanju iz susedstva Marko Nikolić, nastavljajući da se priprema sa Videotonom za drugi deo sezone.

Ekipa za koju igraju Marko Šćepović i Danko Lazović posle 19 kola se nalazi na drugoj poziciji, tri boda iza Ferencvaroša, a prvenstvo nastavlja 24. februara utakmicom sa Vašašem.

(FOTO: Star sport)
 


tagovi

Marko NikolićFK PartizanRadosav PetrovićSrbijaSuperligaVideoton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara