""
""

Novosti: Krstić blizu povratka u Partizan!

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.01.17. | 14:18

Crno-beli blizu dovođenja velikog pojačanja

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić na korak je od povratka u Partizan, saznaju Večernje novosti. Odlični centar, koji je tokom leta potpisao za Galatsaraj, ali zbog povrede nije odigrao nijedan meč dogovorio je sve sa crno-belima.

Izabrane vesti

Kako navodi drugi beogradski dnevnik, Blic, iskusni centar će igrati za Partizan do kraja sezone bez finansijske nadoknade.

Krstić ima 33 godine, a poslednju takmičarsku utakmicu odigrao je u junu 2015. godine u dresu istanbulskog Efesa. Tada je i doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena. U junu 2016. potpisao je ugovor sa Galatasarajem, ali je u septembru objavio kraj karijere.

Rođeni Kraljevčanin, koji je ponikao u Mašincu nosio je dres tima iz Humske od 2000. godine do 2004. Iz crno-belog dresa otišao je u NBA ligu, tačnije Nju Džerzi.

Krstić je nastupao još za Oklahomu, Boston, ruski Trijumf, kao i za CSKA. Nosio je dres i reprezentacije SR Jugoslavije, Srbije i Crne Gore i Srbije sa kojom je osvojio srebro na EP u Poljskoj 2009. godine i isto odličje 2014. na SP u Španiji.

Inače, poslednji dan za registraciju igrača u Jadranskoj ligi, a pored Krstića, to bi trebalo da bude i američki bek Džamont Gordon koji je u ponedeljak došao na probu. 

(FOTO: Starsport)


tagovi

FK PartizanNenad KrstićJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara