""
""

Ovo izgleda dobro! Jovanović kao predator, Pantić za trijumf Partizana nad Kopenhagenom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.06.17. | 19:48

Najbolja partija crno-belih u dosadašnjem toku priprema, iako nisu nastupili Đurđević, Leonardo i Jevtović

Ovo već izgleda ozbiljno. Fudbaleri Partizana pobedili su na pripremama u Sloveniji ekipu šampiona Danske, Kopenhagen sa 3:2. Dvostruki strelac za ekipu Miroslava Đukića bio je mladi Đorđe Jovanović, a pobedonosni gol dao je Danilo Pantić u 77. minutu.

Izabrane vesti

Interesantno, Pantić danas nije nosio dres sa brojem 10 kao u prvom delu priprema na Zlatiboru, već je uzeo 55 koji ne nosio i u prvom mandatu u Humskoj.

U svakom slučaju, danas je Paritzan u Odrancima odigrao najbolju utakmicu u dosadašnjem toku priprema, a pritom se radi o veoma ozbiljnom rivalu. Svakako igra i rezultat koji mogu da ohrabre i trenera Đukića i navijače.

Osim ako se ne računa greška dva mlada igrača, defanzivca Svetozara Markovića i golmana Marka Jovičića. To je iskoristio slovenački fudbaler Benjamin Verbić.

Ipak, utisak dana svakako je mladi napadač crno-belih Đorđe Jovanović koji je bio starter i danas, a odličnu partiju krunisao je sa dva pogotka.

Oba puta se sjajno snašao u kaznenom prostoru šampiona Danske. Prvo u 14, a zatim i u 50. minutu. Pokazao je da zaista poseduje ozbiljan potencijal i da bi mogao da bude veoma prijatno iznenađenje za navijače crno-belih.

Valja priznati da je i prvi gol Kopenhagena bio veoma lep, a dao ga je Vilijam Kvist u 23. minutu udarcem u rašlje sa ivice kaznenog prostora. Do drugog izjednačenja na utakmici Danci su došli 20 minuta pre kraja posle već opisanog nesporazuma.

Prema najavama, Đukić je u 60. minutu zamenio celu ekipu, pa je priliku da debituje u crno-belom dresu dobio i drugi Nemanja Miletić, odigrao je na poziciji desnog beka.

Sledeću utakmicu na pripremama u Sloveniji crno-beli igraju za dva dana, a protivnik će im biti još jedan redovan učesnik Lige šampiona, moskovski CSKA. 


PARTIZAN – F.C. KOBENHAVN 3:2 (1:1)

Stadion u Odrancima (Slovenija)
Gledalaca: 1.000
Glavni sudija: Miran Bukovec
Žuti kartoni: Mihajlović, Everton (Partizan) i Toutouh (Kobenhavn)
Strelci: Jovanović 14′, 50′ , Pantić 77′ (Partizan), Kvist 23′, Verbič 70′ (Kobenhavn)

PARTIZAN (prvo poluvreme): Kljajić, Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić, Janković, Everton, Kosović, Đuričković, Mihajlović, Jovanović.

PARTIZAN (drugo poluvreme): Jovičić, Miletić Nemanja, Marković, Bošnjak, Munir, Radin, Marjanović, Stevanović Alen, Ilić, Pantić, Đilas.

KOPENHAGEN: Andersen, Hogli, Bengtson, Johanson, Tomsen, Kvist, Gregus, Kusk, Boilesen, Pavlović, Sotiru.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

SuperligaSaša IlićFK PartizanMiroslav Đukićmeđunarodni fudbalKopenhagenĐorđe JovanovićDanilo Pantić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara