""
""

Pružena ruka nakon tajnog sastanka: Lacio ima novog trenera, Lotito se dogovorio sa Prandelijem!

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.05.16. | 22:59

Lacio je dugo godina kuburio upravo sa trenerima, pa se čini da je Lotito ovoga puta rešio da pronađe pravo rešenje i na taj način dođe do preko potrebne stabilizacije rezultata

Prava bomba stiže iz večnog grada - Čezare Prandeli je novi trener rimskog Lacija! Bivši selektor Italije danas se u najstrožoj tajnosti sastao sa gazdom Nebeskoplavih Klaudijom Lotitom i dogovorio dvogodišnju saradnju uz pozamašna primanja od 2.000.000 evra po sezoni.

Izabrane vesti

Ovu vest kao eskluzivu objavilo je klupsko glasiolo Čitaseleste, najbolje upućeno u dešavanja unutar Lacija, a njeno ozvaničenje očekuje se u narednim satima u najvažnijim rimskim, ali i italijanskim medijima.

Prandeli je selektor Azura bio od 2010. do 2014. godine, a sa Italijom je 2012. godine u Kijevu igrao finale Evropskog prvenstva protiv Španije. Pre Italijana prilično uspešno je vodio Fjorentinu, dok je poslednji posao imao u Istanbulu kao trener Galatasaraja.

Lacio je dugo godina kuburio upravo sa trenerima, pa se čini da je Lotito ovoga puta rešio da pronađe pravo rešenje i na taj način dođe do preko potrebne stabilizacije rezultata.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ALacioItalijaEvropaĆezare Prandeli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara