""
""

PAO stiže u Beograd: Znamo da će biti vruće!

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.01.17. | 16:05

Gosti iz Atine dobro znaju šta ih očekuje u srpskoj prestonici

Ekspedicija Panatinaikosa krenula je put Beograda na sutrašnju utakmicu sa Crvenom zvezdom u dvorani Aleksandar Nikolić (19.00).

Izabrane vesti

Neposredno pred polazak u srpsku prestonicu, trener atinskog velikana rekao je da je svestan šta njegovu ekipu očekuje u Beogradu i da koncetracija mora da bude na izuzetnom nivou tokom kompletne utakmice.
"U ovom trenutku to je odlična ekipa, koja igra najbolju odbranu u Evropi. Pobedili su timove kao što su Barselona, Real Madrid, Fenerbahče i CSKA. Moramo da kontrolišemo tempo i skok, jer su oni tim koji postiže dosta lakih poena u tranziciji. Moramo dobro da reagujemo u takvim situacijama", rekao je Paskval.

Radonjić spušta tenziju pred PAO: Biće važnijih mečeva!

Odlični strateg je izdvojio trojicu Zvezdinih igrača u prvi plan, kao najveću opasnost za njegov tim.
"Jović je igrač koji vrlo dobro iskorišćava pik en rol u korist tima, kao i situacije jedan na jedan. Moramo da odigramo dobru odbranu na njemu, kao i na Kuzmiću i Simonoviću. Ova tri igrača su ključ njihove igre".

Amerikanac Keni Gabrijel apostrofira fantastičnu podršku Zvezdinim igračima na domaćem terenu.
"Znam da će biti vruća atmosfera, video sam neke partije na TV-u. Oni vole košarku, zato moramo da se držimo zajedno 40 minuta i igramo sa poverenjem. Ponekad će biti podrebno da smanjimo tempo i kontrolišemo brzinu koliko god je moguće", rekao je Amerikanac.

(FOTO: paobc.gr/V.Stolis)


tagovi

Ćavi PaskvalFK Crvena zvezdaEvroligaPanatinaikos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara