""
""

Partizan se dogovorio sa Paločevićem! Još samo da se dogovore Partizan i Vojvodina

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.01.17. | 19:15

Crno-bele još detalji dele od angažovanja kreativnog veziste Vojvodine

Gde Marko Nikolić okom, tu direktori Partizana Miloš Vazura i Ivica Iliev – skokom! Klub iz Humske nalazi se vrlo blizu angažovanja kreativnog veziste i jednog od najboljih igrača Superlige u poslednjih šest meseci Aleksandra Paločevića, saznaje MOZZART Sport.

Tačnije, nekadašnji đak omladinske škole OFK Beograda, koji je tokom jesenjeg dela sezone u dresu Vojvodine postigao osam prvenstvenih golova, zajedno sa menadžerskim timom dogovorio je uslove saradnje sa klubom iz Humske. Ostala je samo „sitnica“, da čelnici dva kluba dogovore visinu obeštećenja, te da kreativni vezista bude promovisan u kapitalno pojačanja crno-belih. Na taj način bila bi ispunjena velika želja Marka Nikolića. Perspektivni stručnjak smatra da bi sa Paločevićem u rosteru bio kadar da izvrši još jači napad na večitog rivala i trenutnog lidera Crvenu zvezdu.

Izabrane vesti

KLAUZULA OD 500.000 EVRA I KAKO JE REŠITI?

Naravno, kako to obično biva odgovorni iz Humske moraće da upotrebe diplomatske veštine kako bi dobili kvalitetnog igrača. Jedan od najboljih igrača Vojvodine ima klazulu u ugovoru da može nesmetano da promeni sredinu ukoliko neko za njegove usluge ponudi 500.000 evra.

Velika cifra za Partizan, ali sigurno je da će dva kluba pokušati da pronađu kompromisno rešenje, pošto novosadski superligaš grca u finansijskim problemima. Pojedini igrači su već uzeli papire i krenuli u bogatije fudbalske sredine, ali je Partizanov pik demonstrirao lekciju iz vernosti. Produžio je ugovor sa Vojvodinom kako bi klub u kojem se afirmisao finansijski profitirao.

Dva načina da Alen Stevanović napusti Partizan

Paločević može da pokriva pozicije krilnog i ofanzivnog veziste. Na prvi pogled reklo bi se da je na tim mestima Partizan jak kao zemlja i da ima suficit kvaliteta. Međutim, postoji mogućnost da Marko Nikolić u zimskom prelaznom roku ostane bez Nemanje Mihailovića i Alena Stevanovića. Onda bi Paločević definitivno bio jak štih u šampionskoj trci sa Crvenom zvezdom.

Rasplet je blizu. Baš blizu.

(Foto Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaFK PartizanMarko NikolićIvica IlievEvropaAleksandar Paločević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara