Komentari na vest

Ivan Ilić suvišan u Torinu? Zamera mu se na nedostatku borbenosti i lošoj statistici...

R

RadeKosovo

pre 13 dana

Trener Juric je uzasan. Stalne svadje sa upravom,tuca sa sportskim direktorom, konflikti i pokazivanje srednjeg prsta navijacima .... Covek na terenu izgleda kao nadrogiran. Naravno da je problem u njemu. Ivanu i Vanji zelje da izdrze Juricev pritisak
T

TrkiNS

pre 14 dana

Hahaha suvisan. Ilic je veceras najbolji igrac Torina na terenu. Bravo mali!!
h

honduras

pre 14 dana

po komentarima je problem u treneru.onom koji ga je trenirao i doveo u veronu, pa ga opet doveo i u torino.
R

Rodman93

pre 14 dana

Tanak igrač k'o 🍭
K

KIMI 85

pre 14 dana

Ma svi su krivi samo trenercina Juric nije i njegov agresivni stil sa bunkerom gde gleda da ne primi gol i osakati protivnika.
T

Tuco

pre 14 dana

Gotivim Torino ali njihov vlasnik je teška stipsa, a i kad se otvori za neko pojačanje on promaši. Stalno obećava neku borbu za Evropu a oni stalno završavaju oko desetog mesta.
Z

Zrrmojjjj

pre 14 dana

Mlad i bice to dobar igrac. Steta,jer Torino igra los fudbal,jedini u seriji A jure igrace po celom terenu,uzas. I ja mislim da je do trenera. Vlasic ne pravi razliku a dobar igrac,Zapata samo jos na gol da brani malo .... Ivane, zasluzujes boljeg trenera i bolji klub
8

8

pre 14 dana

Ali između Torina otprilike uvek u sredini tabeli ili borbi za opstanak, i Olimpik Marselja večito u vrhu Francuske ligi i naravno u Evropskim takmičenjima ti izabereš Torino . Glupo da nemade !
D

Dradon

pre 14 dana

8 , nije glupo. Italijanska liga je jaca. Razmisli malo
R

Rokki

pre 14 dana

Dobar, mlad igrac koji propada u raspaloj Seriji A, kao i svaki drugi. Kad pogledam Primeru ili Bundes Ligu ili Premijer Ligu pa onda bacim pogled na Calcio, kao da sam sa HD rezolucije i to one od 4k presao na 320 piksela. Oni bukvalno igraju kao nasa reprezentacija. Sporo, tromo, slabo, jalovo, predvidivo, beskrvno. Cak mislim da je danas veca razlika izmedju gore pomenutih liga i Serije A nego izmedju nase lige i Serije A.
m

milo123

pre 14 dana

Odlično si to primetio i ja to isto pričam godinama unazad. Ljudi očekuju od naše reprezentacije ne znam ni ja kakve rezultate a gro tima igra u donjem domu serije a - Torino, Verona...
M

Maljko

pre 14 dana

Kam vit jor bradr tu red star bro!
R

Randy Marsh

pre 14 dana

Luka Ilic je mlad i prilicno oscilira. Da ume da odigra izuzetno dobro pokazao je u ranijem periodu pre ovih povreda koje su ga zadesile. Problem nije do njega samo vec i do samog Torina koji igra uzasno zatvoreno i bezidejno. Cilj im je samo da ne prime, bez ikakve kreacije napred. Ilic se tu slabije snalazi jer on ume da povuce loptu i rasiri igru, a kada linije treba da se skupe onda on ne dolazi do izrazaja. Neka menja ekipu, i samo neka ga povrede sada zaobidju. Protiv Norveske je pokazao kako ume da odigra kada ima slobodu. Ponavljam, mlad je, bice on super.
M

Mistake

pre 14 dana

Ivan
v

vulex

pre 15 dana

I u reprezentaciji jednu dobru utakmicu ima od 15, ona protiv Norveske i tjt
g

gostlazar

pre 15 dana

Koga briga realno, umesto da ode u PL on ode kod Igora u Torino
M

Milojko Arsenic's

pre 15 dana

Još jedan slavni menadžerski "talenat" stuba srpStva od toliko u nizu, počevši od Erakovića, Račića, Stefana Mitrovića, Radonjića, Mijatovića... Nema kraja nizu zlatne generacije kao slavnom nizu bez poraza u prvenstvu. Živeo Srpski Bajern i njihov doprinos na Srbiju, srpski fudbal i sport.
U

UPDP

pre 15 dana

Nemoj tako, mali je dobar igrac, i vise nego korektan, svakako jedan od nasih najboljih veznjaka. Nasi su stoperi i spicevi plus Zivkovic i Lukic, neka Vosa i oni daju ostatak startne postave, sta fali? Na stranu to sto mi Lukic bas i ne bi igrao u prvoj postavi, ali, to je do mene.
F

F dijagnoza

pre 14 dana

Zamisli koliko ti je jadan i neispunjen zivot kad ma praznik i dan secanja na zrtve ti nemas nista drugo da radis nego da lecis svoje komplekse po portalima i pljujes sve sto je ikada obuklo dres rivalskog kluba... Zao mi te i tebi slicnih, ali ozbiljno...
D

Dejoooo

pre 14 dana

To tvoje pare date pa places za kupovinu.
M

Maljko

pre 14 dana

Ja bih na taj spisak dodao i Njegosa Petrovica. Sportski pozdrav!
S

Shone

pre 14 dana

Koliko si ti isfrustriran i ostrašćen! Ponemi nekog i vašeg! Bitno da Nemanja Rnić, Danilo Pantić, Filip Stevanović, Sveta Marković, Lazar Marković i njima slični nisu menadžerski igrači! Svi su dosegli visine!

PFK NIŠ

pre 14 dana

Nisi u pravu, mnogo je talentovan i dobar igrac, a i mlad je jos uvek, tek ce da napreduje...
R

Radesavic

pre 15 dana

Cela ekipa,zahvaljujuci treneru igra los fudbal. Celokupan utisak ekipe je los,nije lep za gledanje.To je stvar trenera,njegove taktike. Zapata igra u 90% levo krilo,smesno ...
S

Sky888

pre 15 dana

Al sijaju nasi sirom Sveta pred Euro,ahhahahahahaha