Jovanović i Radičević
Jovanović i Radičević

Radičević i Jovanović idu iz Trenta?

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.11.18. | 11:47

Jovanović bi dakle mogao nazad u Crvenu zvezdu

Nikola Radićević i Nikola Jovanović pod pritiskom u Trentu. Barem tako pišu italijanski novinari, koji tvrde da Trento razmatra mogućnost da raskine saradnju sa dvojicom srpskih košarkaša.

Bez obzira na to što je Radičević odlično počeo sezonu, ali je potom zastao. U prilog mu nije išla vest iz Podgorice, odnosno raskid saradnje Budućnosti i Arona Krafta, koji je evropsku afirmaciju stekao baš igrajući za Trento u sezoni 2016/2017. Italijani bi sada navodno da obnove ljubav.

Izabrane vesti

Centar se još traži, na piku je Ričard Hauel, koji je prošle sezone igrao u Hapoel iz Jerusalima, ali je imao nekakvih problema sa dopingom. Izgleda da su Italijani spremni da zažmure na jedno oko.

Jovanovićev slučaj je zanimljiv iz još jednog razloga. On u Trentu igra na pozajmici iz Crvene zvezde što znači da bi se vratio nazad u Beograd ako bi se ova informacija ispostavila kao tačna. U prvom timu Milana Tomića teško da bi imao prostor da sakuplja minute, ali bi verovatno dobro došao FMP-u da Dragan Apić može ponekad i da odmori.

Naravno, sve je ovo pod znakom pitanja, za sada su i Radičević i Jovanović igrači Trenta. S tim da je jasno da Italijani vagaju i druge opcije.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nikola RadičevićNikola Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara