""
""

Radinu prija nova uloga: Važne su pobede Partizana

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.10.16. | 13:05

Vezista crno-belih proslavio se kao desni bek

Punih 14. kola čekao je Milan Radin na debi u dresu Partizana u Superligi, a on se dogodio sinoć na gostovanju u Surdulici protiv Radnika gde je Parni valjak slavio sa 3:1.

Izabrane vesti

Zauzeo je mesto kraj desne aut linije umesto povređenog Miroslava Vulićevića i dobro je odradio posao.
“Sigurno su proteklih četri ili pet meseci bili dosta teški za mene. U tom periodu mnogo su mi pomagali porodica i devojka koji su mi bili svakodnevna podrška. Pre nekoliko dana sam debitovao i u kupu, a evo sada sam zabeležio prvi meč u prvenstvu. Mnogo sam srećan zbog debija i naravno pobede Partizana”, ističe Radin.

Iako mu to nije prirodna pozicija sasvimdobro se snašao kao desni bek, ali je imao i nekoliko žestokih duela sa protivnicima.
“Uistinu nije, ali znam zahteve za tu poziciju. Trudio sam se da budem što koncentrisaniji i da obavim svoj posao na najbolji mogući način. Dueli su sastavni deo igre, nekada ja udarim protivnika, nekada primim udarac. Nije bila namera protivničkih igrača da me udare, sve se dogodilo u žaru borbe.”

Mogao je Radin i do gola u finišu, ali je mnogo važnije što je u jednoj situaciji sprečio Radnik da zatrese mrežu Partizana.
“Prvi zadatak odbrambenih igrača je da sačuvaju mrežu od golova, a ja sam se našao u tom trenutku na pravom mestu i dobro odreagovao. Što se tiče šanse koju sam imao mnogo mi je žao što nisam uspeo da postignem gol na debiju. Ali, idemo dalje. Preostaje mi da nastavim naporno da treniram i da se nametnem stručnom štabu. Svaki dan je novo dokazivanje i sigurno ću davati maksimum na svakom treningu i u svakoj minuti koju budem proveo na terenu", zaključio je Radin.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMilan Radin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara