""
""

Rakić: Teško mi je da gledam mečeve na Marakani, lakše preživim preko TV ekrana

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.10.13. | 09:44

"Sve misliš da bi ti nešto promenio da si na terenu, pa ti atmosfera i okruženje nabiju dodatni pritisak", iskren je napadač crveno-belih

Prvo veliko pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, iskusni golgeter Đorđe Rakić, doživeo je peh još početkom jula, kada su mu na prvom kontolnom meču stradali ligamenti desnog kolena.

Odlični napadač se oporavlja u centru Fizio na Novom Beogradu, zajedno sa klupskim kolegama Darkom Lazovićem i Lazarom Mitrovićem.
"Naredne nedelje ću uraditi seriju testova i ako sve bude u redu, a zasada rad protiče bez problema, počeću da trčim. Da vam budem iskren, kad dolazim ujutru na tročasovni trening mrzim teretanu, ali onda uđem ovde, vidim Lazovića, stručne ljude i ovaj sjajan prostor, odmah mi se vrati želja za radom. Ovaj prostor mi je druga kuća, ali, jedva čekam da potrčim", rekao je Rakić za Novosti.

Izabrane vesti

Đorđe hvali Lazovića na naporu koji čini za oporavak od neugodne povrede.
"Marljiv je Laza, on je počeo da trči posle mesec dana, moja operacija u Nemačkoj i program su zahtevali drugačiji oporavak. Do 15. januara kad bi trebalo da počnu zimske pripreme trebalo bi da budem 100 odsto zdrav i spreman za drugi početak u Zvezdi. Za 27 godina koliko imam nikad nisam bio ozbiljnije povređen. Možete onda da zamislite šta mi se sve motalo po glavi i kroz šta sam sve prošao. Sreća je što imam sređen život, što sam se oženio proletos i što sam u povredi našao i lepu stranu. Prvi put otkako sam profesionalac mogao sam da budem duže vremena sa roditeljima, prijateljima, da se opustim u pravom smislu te reči. Razmišljam pozitivno, nabacim osmeh na lice i guram. Brzo će januar."

Konkurencija u napadu Zvezde je žestoka.
"Imamo pakleno dobre napadače i konkurencija je zaista maksimalna. Super je za klub što su Dauda i Mrđa ušli u formu jer nema golova i pobeda bez napadača. Ali, u fudbalu vlada jednostavan zakon - igraju najbolji tog trenutka. Zato sada ne razmišljam o konkurenciji jer sam daleko od svega, ali svim srcem navijam da Zvezda pobeđuje i da ostanemo u trci za titulu. Iskreno, jedva čekam da se oporavim i debitujem na Marakani jer verujem u hepined ove sezone. Došao sam po titulu i verujem da ću ispuniti želje zvezdaša."

Rakiću teško padaju odlasci na Marakanu.
"Baš mi je teško bilo da gledam mečeve na Marakani, pogotovo što nam nije išlo najbolje. Sve misliš da bi ti nešto promenio da si na terenu, pa ti atmosfera i okruženje nabiju dodatni pritisak. Protiv Spartaka sam gledao meč kod kuće, nekako mi je lakše da preživim pored TV ekrana", zaključio je Rakić.

(FOTO: MN press)
 


tagovi

FK Crvena zvezdaĐorđe RakićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara