REZZIME DANA (četvrtak): Veče za zaborav

Vreme čitanja: 3min | čet. 22.02.24. | 23:27

Pročitajte ko vam je doneo novac 22. februara, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

MARSELJ - ŠAHTJOR (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 3:1

Isprva nije bilo nimalo prijatno, ali završilo se pesmom navijača Marselja. Njihovi ljubimci prekinuli su seriju od sedam mečeva bez pobede u svim takmičenjima, mada bez drame kao po običaju nije moglo na Velodromu. Šahtjor je poveo u Francuskoj, međutim, njegova prednost nije dugo potrajala. Olimpik je izjednačio rezultat već do sredine prvog poluvremena, a u završnih dvadesetak minuta režirao je preokret i plasirao se u osminu finala Lige Evrope.

SPARTA PRAG - GALATASARAJ (tip GG, kvota 1,48) - rezultat 4:1

'Dvojku' niste dočekali, ali ste 'GG' mogli da zaokružite već u 16. minutu. Tada je Bardakdži izjednačio rezultat u Pragu odgovorivši na inicijalno vođstvo Sparte iz 8. minuta u režiji Presijada.

PRECRTANO

SPORTING LISABON - JANG BOJS (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 1:1

Prošao je Sporting u narednu rundu, ali je pomalo pokvario utisak pošto je remizirao sa Jang Bojsima pred svojim navijačima. Moglo je da bude i drugačije, jer lisabonski klub je imao vođstvo od 13. minuta zahvaljujući Viktoru Đekerešu, a isti igrač imao je priliku da u 57. minutu sa bele tačke duplira prednost. Ipak, golman Jang Bojsa pročitao mu je nameru, a u samoj završnici kaznu je isporučio Ganvula sa bele tačke.

ROMA - FAJENORD (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:1

Baš kao i prošle godine u četvrtfinalu Lige Evrope, pobednik dvomeča Roma - Fajenord rešen je posle produžetaka. Fajenord je poveo u petom minutu, Roma je ubrzo izjednačila rezultat, a strah od eliminacije kao da je paralisao oba tima, pa smo u drugom poluvremenu videli samo po jedan udarac ka golu.

AJNTRAHT - UNION SEN ŽILOAZ (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:2

Prošle nedelje Ajntraht je ispustio dva gola prednosti, večeras je morao da nadoknađuje isti zaostatak. Ali nije uspeo. Union je golovima u 47. i 80. minutu došao do kapitalne prednosti, a sve što je tim iz Frankfurta uspeo je da unese neizvesnost u završnih nekoliko minuta golom za 1:2.

LUDOGOREC - SERVET (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 0:1

Veliki rezultat za švajcarski tim. Posle 'nule' u svom domu, Servet je u Razgradu slavio minimalnim rezultatom, a strelac jedinog gola bio je

LEGIJA - MOLDE (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:3

Umesto da pokuša da dvomeč učini neizvesnijim, Legija je pred svojim navijačima doživela debakl. Molde je u gostima slavio još ubedljivije nego pre nedelju dana i ponajviše zahvaljujući dvostrukom strelcu Gulbrandsenu prošao u osminu finala Lige konferencije.

FRAJBURG - LANS (tip 1, kvota 2,60) - rezultat 2:2

Veliki preokret režirao je Frajburg pred svojim navijačima, ali tek posle produžetka. U regularnih 90 minuta uspeo je 'samo' da nadoknadi dva gola zaostatka i izbegne eliminaciju, sve zahvaljujući dvostrukom strelcu Ronaldu Salaiju. Drugi pogodak mađarski fudbaler je postigao tek u nadoknadi, tako da vremena za još jedan pre produžetka nije bilo...

REN - MILAN (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 3:2

Milan je svoje mesto u osmini finala Lige Evrope obezbedio pre nedelju kada kada je na San Siru upečatljivom igrom savladao Ren 3:0. I zbog toga je revanš na Roazon parku trebalo da predstavlja formalnost za Rosonere. A da li je zaista bilo tako u Francuskoj, može da se diskutuje. Jer italijanski velikan je primio tri gola, u tri navrata gubio, a opet, ni u jednom trenutku nije dozvolio Renu da mu se približi na gol zaostatka u ukupnom skoru i eventualno zapreti produžecima - 3:2 (1:1).

Opširnije OVDE.

SPARTA PRAG - GALATASARAJ (tip 2, kvota 2,55) - rezultat 4:1

U domaćem šampionatu gazi sve redom, ali je u Ligi Evrope njega pregazila Sparta. Galatasaraj je doživeo debakl u Pragu uprkos činjenici da je pred poslednjih petnaestak minuta imao nerešen rezultat. Ipak, u završnih četvrt časa igre češki tim je nošen hukom sa tribina došao do ubedljive pobede.



tagovi

rezzimerezzime danaklađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara