""
""

REZZIME DANA (petak): Juve baš lagano, mine u Francuskoj, Nemačkoj, Belgiji...

Vreme čitanja: 4min | pet. 17.02.17. | 22:48

Pogledajte ko vam je 17.februara doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

Mi smo u našoj standardnoj rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA bili solidni kada su u pitanju fiksevi i tipovi koje je vredelo probati. Pametno smo vam predložili da izbegnete keca na Troa. Vi ste je, međutim, masovno igrali...

Ovako ste tipovali...

ZAOKRUŽENO:

KLUŽ - TARGU MUREŠ (tip 1, kvova 1,28) - rezultat 2:0

Domaća ekipa opravdala je očekivanja navijača, ali tek igrom i golovima u drugom poluvremenu. Doduše, tada je za samo 12 minuta otklonjena svaka dilema. Ekipi Targua to je bila četvrta uzastopna utakmica bez pobede u svim takmičenjima. Ujedno, fudbaleri Kluža upisali su treću pobedu u poslednja četiri međusobna okršaja sa Targuom.

RODA - GO AHED IGLS (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:0

Inteligentno ste pobegli od golova, poverenje ukazali domaćinu i zaokružili lepu kvotu. Posle silnih remija ove sezone i nešto manjeg broja poraza, Roda je ostvarila i drugi trijumf u prethodna četiri kola Eredivizije. Trenutak odluke dogodio se u 70. minutu kada je Kum na dodavanje Paulisena pogodio protivničku mrežu.

JAGJELONIJA - GORNJIK LENČNA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 5:0

DomaćI se i ove sezone bori za titulu u šampionatu Poljske i dobro im ide. Ovom pobedom na startu prolećnog dela šampionata potvrdili su velike ambicije, ali i opravdali očekivanja navijača i kladilaca. Dvostruki strelac bio je Konstantin Vasiljev. Lesna je doživela drugi uzastopni poraz od 5:0.

JUVENTUS - PALERMO (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 4:1

Lako! A kako drugačije kada se radi o ekipi koja brani titulu i solidno gura u pohodu na istu, odnosno sastavu koji je zreo za Seriju B. Juve je rutinski odradio posao na otvaranju 25. kola italijanskog šampionata. Počeo je Markizio u 13, nastavio Dibala u 40, paIguain u 63. minutu i završio strelac vodećeg pogotka. Počasni gol za goste dao je Čočev u trećem minutu sudijske nadoknade.

VESTERLO - KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 1,38) - rezultat 2:1

Na vrhu šampionata Belgije veoma je zanimljivo. Klub Briž je u prvom meču 27. kola došao do velikog preokreta savladavši Vesterlo u gostima s 2:1 golovima Hansa Vanakena. Domaći su u prednost došli u 16. minutu preko Ganvule i taj rezultat je bio aktivan sve do 72. minuta. Tada je Vanaken pogodio za izjednačenje, a potom i 11 minuta kasnije za potpuni preokret.

PRECRTANO:

BASTIJA - MONAKO (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 1:1

Monakov sjaj je utihnuo tamo gde niko nije mogao ni da pomisli. Bastija je uoči starta 25. kola francuske Lige 1 bila na deobi 19. mesta sa poslednjeplasiranim Lorijanom, ali je večeras otkinula veliki bod loderu prvenstvene trke i pružila šansu Pari Sen Žermenu i Nici da mu ponovo priđu na samo korak zaostatka. Gosti su jurili prednost protivnika od početka utakmice, a kada su konačno uspeli da je sustignu usledila je serija promašaja, koja je trajala do poslednjeg trenutka meča.

TROA - NIM (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 0:0

Niko, apsolutno niko nije zadovoljan! Gosti su, ruku na srce, bili bolji. Više napadali, više šutirali, ali realizacija je nedostajala. Bilo je i napada Troe koji su obećavali, ali su jalovo okončavani, pa je suma sumarum - nula!

BRAUNŠVAJG - AUE (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1

Ekipi Braunšvajga pobeda je bila preko potrebna kako bi nastavila borbu za sam vrh tabele u nemačkoj Cvajti, ali opet je izostao kec na žalost domaćih navijača, ali i većine ljubitelja klađenja. Ovo je ekipi Braunšvajga bila četvrta uzastopna utakmica bez pobede. Dok je Aue upisao drugi remi zaredom.

SOŠO - LEVALOA (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 1:1

Ekipa Sošoa ušla je kao apsolutni favorit u ovu utakmicu, ali ni na koji  način nije uspela da opravda taj epitet protiv tima koji se grčevito bori za opstanak u francuskoj drugoj ligi. Gosti su čak i dosta dugo imali gol prednosti, ali je Musa Sao uspeo 18 minuta preka utakmica da ipak osigura bod domaćoj ekipi.

LOMEL - LIRS (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Nagazili ste na minu u Belgiji! Najbolji su gostovali najlošijima i okliznuli se. A odlično je počelo. U 25. minutu De Belder je spakovao loptu u sopstvenu mrežu, Lirs čuvao minimalac do 63. minuta, a onda. Trenutak odluke - Korstjens matira gostujućeg čuvara mreže i postavlja konačan rezultat.

(FOTO: Action Images)


tagovi

rezzimedanameđunarodni fudbalklađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara