"Saša Marković"
"Saša Marković"

Saša Marković: Neka nas Zvezda gleda, ali odozdo…

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.10.13. | 15:00

…aludirao je vezista Partizana na poziciju na tabeli

Saša MarkovićU Partizanu i dalje žale za prokockanim bodovima u Novom Sadu. Crno-beli su u derbiju 7. kola Superlige izgubili od Vojvodine (1:2) i vratili Crvenu zvezdu u igru. Vezista Saša Marković bio je najbliži da donese makar bod, koji bi zadržao i Lale i večitog rivala na pristojnom rastojanju, ali njegov projektil sa distance zaustavila je prečka.
“Nisam imao sreće, pogodio sam prečku, ali se nadam da ću u sledećem pokušaju biti precizniji, da ću postići gol i doneti Partizanu bolji rezultat. Ušli smo loše u drugo poluvreme derbija, poremetili su nas silni korneri u korist Vojvodine i zato smo primili prvi, a nedugo pošto smo se vratili u igru i drugi gol. Sve bi bilo drugačije da smo iskorisitli neku šansu iz prvog poluvremena”, rekao je Marković.

Crno-beli će pokušati da vidaju rane protiv tima iz Ivanjice.
“Sada jedva čekamo meč sa Javorom kako bismo se vratili na pobednički kolosek i u dobroj atmsferi radili tokom pauze zbog obaveza reprezentacije”.

U Zvezdi ne kriju da su se obradovali rezultatu iz Novog Sada.
“Komšije ne gledamo, već samo sebe i svoju igru. Ne bih želeo da komentarišem to što nas prate. Samo neka nas gledaju, ali neka to bude odozdo, a ne odozgo”, aludirao je Marković na poziciji na tabeli.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

FK PartizanSaša MarkovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara