""
""

Savović: Bili smo baš loši, bez energije i želje... Ovo je naša najgora utakmica!

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.03.14. | 08:00

Košarkaš Bajerna jako razočaran posle poraza u Areni

Bivši košarkaš Crvene zvezde, a sadašnji član minhenskog Bajerna Boris Savović rekao je posle poraza njegovog tima od Partizana u malom derbiju 9. kola F grupe TOP 16 faze Evrolige da je kompletan tim zakazao i da je ovo možda i najgora partija bavarskog giganta ove sezone.
"Loše smo ušli u utakmicu i odigrali najgori meč ove godine. Bili smo bez energije i dopustili smo Partizanu da od prvog minuta kontroliše igru. Baš smo loše odigrali, sa mnogo tenzije. Nije bilo potrebe za tim, nametnuli smo sami sebi pritisak da moramo da pobedimo. To se odrazilo na celu utakmicu", rekao je Savović.

Partizan je ubedljivim trijumfom nadoknadio minus od šest poena iz meča u Minhenu, ali je i dalje jako daleko od četvtte pozicije. Što se Bajerna tiče, skor 4:5 donekle garantuje lakšu poziciju u borbi za plasman u četvrtfinale.
"Sve je otvoreno, ne smemo sebi da dozvolimo da igramo pod tom tenzijom. Moramo da popravimo lošu igru. Imamo dobre rezultati i u Bundesligi i u Evroligi i moramo da nastavimo i da se dignemo posle ovog poraza", zaključio je Savović.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

NemackaKK Bajern MinhenEvropaEvroligaBoris Savović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara