TREĆA SMENA: Miljonarios traži spas, Fortaleza i Bolivar besprekorni, Klub Amerika sanja Pačuku

Vreme čitanja: 3min | sre. 08.05.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

ALIJANSA LIMA - SERO PORTENJO, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Izabrane vesti

Alijansa, iz objektivnih razloga, nije mogla da se smatra jasnim kandidatom za plasman u narednu fazu iz bilo koje grupe, ali u isto vreme ni Peruanci nisu imali sreće sa žrebom. Tim Alehandra Restrepa po rezultatima tri kola zauzima četvrto mesto u Grupi A, ali zaostaje tri poena za liderom Fluminenseom. Sero Portenjo je verovatno očekivao da će se takmičiti za mesto u plej-ofu i, generalno, još ima šanse za uspeh. Sa četiri boda, ekipa Manola Himeneza je treća na tabeli i ima samo bod zaostatka za liderom Fluminenseom, dok je ispred Kolo Kolo zbog dodatnih pokazatelja.

NASIONAL POTOSI - FORTALEZA, 02.00

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Bolivijski Nasional Potosi se našao u veoma teškoj grupi Kopa Sudamerikane, i logično je da mu se nisu davale velike šanse za proboj u plej-of. Izabranici Antonija Mura još nisu uspeli da ostvare pobedu. U tri kola su uzeli samo bod. Istovremeno, Crveni zaostaju svega tri boda za drugom Bokom Juniors. Istovremeno, Nasional deli lidersku poziciju u nacionalnom šampionatu sa Aurorom. Fortaleza je svakako važila za kandidata za mesto u nokaut fazi i u potpunosti je opravdala ovaj status u tri kola. Tim Huana Pabla Vojvode vodi u grupi sa devet bodova i ima pet poena više od drugoplasirane Boke, dok treći Sportivo Trinidense ima šest bodova manje.

AMERIKA MINEIRO - VILA NOVA, 02.00

(Fudbal, Brazil 2)

Vila Nova će nastojati da nadogradi svoj početak sezone u brazilskoj Seriji B kada ode da se suoči sa Amerikom Mineirom u 4. kolu. Vila Nova je u poslednjem meču Serije B trijumfovala sa 1:0 nad Operarijom PR kod kuće, i sada zauzima sedmo mesto sa šest bodova u tri meča. Amerika MG je osvojila bod u poslednjem meču u drugom rangu Brazila, remizirajući 2:2 na Areni Konda protiv Šapekoensea. Amerika je bez poraza na tri meča u ligi.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

MILJONARIOS - BOLIVAR, 04.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Miljonarios se našao u komplikovanoj grupi, ali je opklada ekipe očigledno bila na drugo mesto. Izabranici Alberta Gamera za sada su daleko od cilja, pošto zauzimaju poslednje mesto u kvartetu sa samo jednim bodom. Teoretski, još postoji šansa da tim iz Bogote prestigne drugoplasirani Palestino, koji ima pet bodova više, ali takav iskorak u stvarnosti teško da je moguć. Bolivar je verovatno očekivao da će se takmičiti za plasman u plej-of, ali svakako nije važio za favorita grupe. Ipak, u prva tri kola izabranici Flavija Robata bili su besprekorni. Bolivijci prednjače u grupi sa maksimalnih devet bodova, i tri kopraka su ispred Palestina.

PAČUKA - KLUB AMERIKA, 05.15

(Fudbal, Meksiko plej-of)

Klub Amerika započinje plej-of u meksičkoj Klausuri gostovanjem Pačuki. Astečki orlovi su najviše pokazali u ligaškom delu takmičenja, pošto su završili na prvom mestu sa 35 bodova iz 17 duela. Ipak, nokaut takmičenje je potpuno druga stvar u Amerika se nedavno uverila u to. Naime, velikan iz Meksiko Sitija eliminisan je pre osam dana u polufinalu Konkakaf Kupa šampiona baš u dvomeču od Pačuke posle 1:1 kod kuće i poraza od 2:1 u okolini glavnog grada. Pačuka je u Klausuri bila sedmoplasirana sa 29 bodova, ali je sada očigledno u optimalnoj formi.

NJUJORK - INDIJANA, 02.00

(Košarka, NBA)

Njujork je na svom terenu savladao Pejserse (121:117) u uvodnom meču polufinala plej-ofa Istočne konferencije i poveo sa 1:0 u seriji. Najveći doprinos pobedi u susretu 7. maja dao je Džejlen Branson koji je postigao 43 poena. Niksi (50 pobeda i 32 poraza) završili su na drugom mestu na Istoku tokom ligaškog dela sezone. Indijana je imala sjajnu drugu i treću četvrtinu u utakmici 7. maja, ali je uprskala prvu i četvrtu. Najbolji kod poraženih bio je Majls Tarner, koji je postigao 23 poena. Pejsersi (47 pobeda i 35 poraza) su osnovni deo sezone završili na šestom mestu na Istoku.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara