"DIRK NOVICKI"
"DIRK NOVICKI"

BET INFO: Šta na noćni tiket? Ibaka mora sam protiv svih, Dirk lagano protiv Kingsa

Vreme čitanja: 3min | uto. 11.11.14. | 21:35

U noći između utorka i srede, na programu je šest NBA utakmica, derbi u Ouklendu gde Voriorsi dočekuju šampione

DIRK NOVICKIZa sve vas koji imate problema sa spavanjem ili jednostavno volite NBA ligu, sastavili smo listu predloga za večerašnje utakmice u najjačoj košarkaškoj ligi sveta. Ovog puta smo prognozirali koliko će poena postići pojedini igrači. Da li su Dirk i Ibaka siguran over, na vama je da odlučite.

8553 Kemba Voker (Šarlot Hornets) više od 16.5

Izabrane vesti

Eksplozivni plej Šarlota je poznat po nekonstantnom šutu. Dešava se da kao na premijeri ove sezone protiv Milvokija, odigra sjajnu utakmicu (26p, 6sk, 5as, koš za pobedu) a opet šutira loše iz igre (9-26). S druge strane ima Portland i Dejmijana Lilarda koji je sve samo ne defanzivac. Očekujemo da Kemba lagano dođe do željenih 17 poena, s obzirom na čuvara kojeg će imati i činjenicu da Portland igra veoma brzu košarku na puno poena.

8539 Karlos Buzer (Los Anđeles Lejkers) manje od 12.5

Lejkersi su ove sezone do te mere loši da bi pobeda protiv Memfisa bila ravna senzaciji. Najrobusniji i defanzivno najjači centarski tandem na svetu je Mark Gasol Zek Rendolf, pa je za očekivati da traljave Lejkerse svedu na izuzetno mali broj poena. Čak iako se desi čudo, za njega će biti odgovoran Brajant i njegovi poeni (koje će upisati makar šutnuo 40 puta, jer - Kobi Brajant), a svakako ne poeni Karlosa Buzera, kome će Zek Rendolf disati za vrat dok god bude na terenu. A to nije prijatno. Verujte.

8554 Stiven Kari (Golden Stejt Voriors) više od 26.5

Najbolji šuter na svetu (dobro ste pročitali) je u strašnoj seriji. Protiv Sparsa će sigurno biti motivisan kao i uvek, a na protekle tri utakmice je postigao 90 poena. U prilog ovoj opkladi ide i moguće odsustvo Kleja Tompsona, koji je protiv Finiksa prvi put u karijeri propustio NBA utakmicu. Čak i da Klej zaigra verovatno će mu minuti biti limitirani pa je tako sve otvoreno da, još jednom ponavljamo, najbolji šuter na svetu, Stef Kari, zablista protiv šampiona.

8546 Dirk Novicki (Dalas Maveriks) više od 20.5

Da se razumemo, Dirkenštajn uvek može da ubaci 25 poena. Nikad nećete pogrešiti ako stavite novac na Dirka ali ovog puta ta opklada posebno ima smisla. Nemac je ove sezone na proseku od 20.6 poena po utakmici ali ako uzmemo u obzir da će ga veliki deo utakmice čuvati nejaki Džejson Tompson ili ne tako defanzivno potkovan Karl Lendri, možemo da verujemo Dirku i njegovom magičnom šutu.

8545 Serž Ibaka (Oklahoma Siti Tander) više od 16.5

Ono što je poslednjih sezona u evropskom fudbalu Borusija Dortmund, to je u NBA ligi Oklahoma Siti. Povređeni su: Rasel Vestbruk, Kevin Durent, Peri Džouns, Entoni Morou i Andre Roberson, pa ako pođemo od činjenice da će Grmljavina ubaciti bar 70 poena, onda neće biti nikog drugog da to uradi. Ibaka je ove sezone na proseku od 17 poena, mada je u prošle dve utakmice bio prilično loš, pa očekujemo da se probudi protiv ne tako moćnog Milvokija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet analizaDalas MaveriksDirk NovickiLos Anđeles LejkersNBA ligaSerž Ibaka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara