""
""

Stojanović ide u Ganu?

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.03.17. | 20:34

Čovek koji je doneo Zvezdi titulu 2013. podneo prijavu na konkursu fudbalskog saveza afričke zemlje

Gana je u potrazi za novim selektorom, a bivšeg trenera Partizana Avrama Granta, na klupi Crnih zvezda mogao bi da zameni nekadašnji strateg Crvene zvezde, Slaviša Stojanović.

Izabrane vesti

Lokalni portal Ganasoker, dobro upućen u zbivanja u tamošnjem fudbalu, sa oznakom ekskluzivno objavio je vest da se Stojanović prijavio na konkurs za selektora Gane.

Slovenački stručnjak našao se na listi od čak 70 kandidata koji su poslali prijavu. Ganasoker navodi da Stojanović ima impresivnu trenesku biografiju i da je vodio Crvenu zvezdu do titule, radio u belgijskom Lirsu, takođe bio i selektor Slovenije i prvak te zemlje sa ekipom Domžala.
Prošle godine radio je u kineskoj ekipi Čangčun Jatai.

Ukoliko bi dobio posao u Gani, Stojanović bi nastavio niz trenera sa ovih prostora koji su bili selektori te zemlje. Započeo ga je Milan Živadinović, a posle su reprezentaciju vodili i Ratomir Dujković, Milovan Rajevac i Goran Stevanović.

Ipak, Stojanović će imati veliku konkurenciju, pošto na pomenutom spisku kandidata ima i trenera iz Francuske, Švajcarske, Belgije, Španije, Portugalije, Švedske...

(FOTO: Starsport)


tagovi

Slaviša Stojanovićreprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalGanaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara