"Suarezove kopačke"
"Suarezove kopačke"

Sve ili ništa: Luis Suarez na turbopogon u Brazilu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.06.14. | 08:41

Adidas se potrudio da pomogne jednom od najboljih napadača planete da zablista na Svetskom prvenstvu

Suarezove kopačkeSvetsko prvenstvo je događaj na kojem se najbolji susreću sa još boljim igračima i gde nastaju fudbalske ikone. To je potpuno predavanje fudbalera, koji znaju da će svi njihovi postupci ući u istoriju. Postoji samo jedan način da se tome približite – ili ćete ići oštro ili ćete ići kući. Ili stojite uspravno ili padate. Ili ste ujedinjeni ili podeljeni. To je crno ili belo. To je sve ili ništa!

Luis Suarez iza sebe ima skoro perfektnu sezonu u Liverpulu, na 33 meča u Premijer ligi dao je 31 gol i proglašen je za najboljeg igrača po mišljenju mnogih najjače lige na svetu i ovog leta želi da na sve to doda i uspeh sa reprezentacijom Urugvaja na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Sjajni El Pistolero u tome ima veliku pomoć Adidasa, najpoznatijeg proizvođača sportske opreme, koji je kreirao kolekciju "Battle Pack" specijalno za takmičenje u Brazilu.

Izabrane vesti

Radi se o modelu "Adizero f50", koji predstavlja kombinaciju revolucionarne tehnologije i precizne izrade kakvu zaslužuju najbolji fudbaleri današnjice. Ona predstavlja vrhunac precizne izrade čiji je svaki aspekt projektovan tako da onaj ko je nosi bude što je moguće brži na terenu. Uz karakteristike kao što su SPEEDTRAXION, potpuno nov raspored krampona za veliku brzinu koji pruža maksimalna ubrzanja i trenutnu promenu pravca i SPEEDFOIL, revolucionarni materijal koji je lagan, mekan i izdržljiv i omogućava udobno fiksiranje pete,  "adizero f50" je kopačka koja će omogućiti igračima svetske klase da u Brazilu budu brži nego ikada pre.

Luis SuarezOsim odličnih "performansi", kopačke "Adizero f50" biće lako i primetiti na terenu zahvaljujući sjajnom dizajnu. Kompletna kolekcija "Battle Pack" izrađena je u crno-beloj boji, a Adidasovi dizajneri bili su inspirisani bojama ratnika i pločnicima drevne Mesopotamije koji su usavršeni na plaži Kopakabane.

Kopačke mogu da se kupe od ponedeljka 26. maja u Adidas maloprodajnim objektima, kao i u specijalizovanim prodavnicama širom sveta. Više informacija potražite na zvaničnom sajtu adidas.com/worldcup, ili stranici facebook.com/adidasfootball ili pratite informacije putem Twitter naloga @adidasfootball i na #allinornothing učestvujte u diskusiji.


tagovi

reprezentativni fudbalLuis SuarezBrazil2014Adidas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara