""
""

To je ta ponuda iz Kine: Za Vladu Ivića 1.500.000 dolara! Plus bonusi

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.02.17. | 10:18

Trener PAOK-a se dvoumi...

Nemanja Gudelj je otišao u Tjanđin Tedu i zasad je jedini Srbin koji je ove zime otišao u Kinu. A njemu bi uskoro u najmnogoljudnijoj zemlji sveta mogao da se pridruži - Vladimir Ivić!

Naš stručnjak, trenutno na klupi solunskog PAOK-, dobio je zvanučnu ponudu da se preseli u Aziju i tako znatno obogati bankovni račun, jer jedan neimenovani klub ne žali novca u nameri da ga dovede.
Poslednjih dana Vlada Ivić se dvoumi. PAOK beleži lepe rezultate, a Kinezi su raspoloženi da ga angažuju“, potvrdio je u izjavi za Sportski žurnal Dragan Šušnjar, menadžer specjalizovan za kontakte sa Kinezima.

Izabrane vesti

Posle malo lošijeg početka sezone, Ivić je stabilitovao crno-bele sa „Tumba“ stadiona, u poslednjih osam utakmica ima isto toliko pobeda i doveo tim na deobu drugog mesta, a posle trijumfa na gostovanju Ksantiju (2:1) nalazi se na pragu polufinala Kupa Grčke.
Zasad mogu samo da kažem da je reč o kineskom drugoligašu. Klub mu je ponudio ugovor vredan 1.500.000 dolara, ne računajući bonuse. Ivić se lomi da li da napušta grčki fudbal. Reč je o odličnoj ponudi, a naš mladi stručnjak, koji očegledno dobro radi svoj posao, u sledećih nekoliko dana odlučiće da li putuje u Kinu“, dodao je Šušnjar.

Inače, Vladimir Ivić je trenersku karijeru počeo u mlađim kategorijama PAOK-a, u kome je i završio igračku karijeru, da bi početkom marta 2016. zamenio Igora Tudora na klupi prvog tima.

(FOTO: MN Press)


tagovi

EvropaGrčkaKinameđunarodni fudbalPAOKPAOK SolunVladimir Ivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara