Foto: Starsport
Foto: Starsport

Zelena invazija na Berlin: Navijači Panatinaikosa tražili 30.000 ulaznica

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.05.24. | 21:21

Neverovatnu brojku potvrdio direktor Panatinaikosa

Predstojeći Fajnal-for Evrolige će sasvim sigurno biti sektakularan zbog velikog broja navijača. Nema dileme da pristalice Fenerbahčea, Olimpijakosa i Panatinaikosa imaju nameru da preplave Berlin, ali brojka koja stiz tabora Panatinaikosa je neverovatna.

Naime, kako tvrdi sportski direktor kluba, Dimitris Kontos, čak 30.000 navijača se prijavilo za ulaznice za završni turnir Evrolige koji se igra od 24. do 26 maja u Mercedes benz areni.

Izabrane vesti

"U meču protiv Makabija imali smo listu čekanja koja je dostigla 97.000 osoba. Sada imamo 30.000 prijava i samo 593 ulaznice za prodaju. Imajte u vidu da te ulaznice moraju da budu dostupne porodicama igrača, prema ugovornim obavezama. Sponzori i vlasnici sezonskih ulaznica, to je jedva dovoljno da se nađemo u srećnoj poziciji - i nažalost, ne možemo da uživamo sa našim navijačima kako bismo želeli," rekao je Kontos.

"Čak i da imamo 20.000 karata, ne bismo bili u mogućnosti da ih stavimo na raspolaganje. A to je nešto što organizacioni autoritet treba da vidi od nove sezone

", rekao je izvršni direktor PAO-a. „Postoje veb-sajtovi na tržištu koji daju karte i mi se trudimo u svim pravcima da uzmemo što više u svoje ruke i učinimo ih dostupnim našim navijačima".

Panatinaikos u polufinalu igra protiv Fenebrhačea, dok na drugoj strani Real Madrid ukršta koplja sa Olimpijakosem.


tagovi

KK Panatinaikos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara