""
""

Tončev: Mogu i ja da kupim Mesija, a da ne dam pare

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.03.17. | 09:40

Predsednik Radničkog još uvek besan na Crvenu zvezdu zbog postupanja prilikom transfera Milana Pavkova

Mesecima već traje spor između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša oko transfera Milana Pavkova vrednog 300.000 evra. Podsetimo, prema prvobitnom dogovoru put Čaira trebalo je da krene Stefan Ilić, ali to nije ispoštovano.

Izabrane vesti

Prvi čovek Nišlija Ivica Tončev i dalje je besan zbog ponašanja šampiona Srbije.
“Ne mogu da shvatim da su uzeli igrača, a da nam nisu platili. Tako mogu da budem prvak sveta. Mogu da kupim Mesija, a da ne dam pare. Prokockali su moje poverenje. Dali su nam pravo na igrača Stefana Ilića, a kasnije su nam rekli da treba njegova saglasnost. Tako su mogli da nam daju Kangu, Donalda i Petkovića”, kaže Tončev za Blic.

Radnički više neće pojačavati beogradske večite rivale, tvrdi njihov predsednik.
“Godišnje 50 najtalentovanijih klinaca odlazi u Zvezdu, Partizan, Vojvodinu i Čukarički. Tada klub nije mogao da im plaća stipendije, pa su oni odlazili kao slobodni igrači. Dovoljno je da zadržimo te klince, kako bismo na njima gradili budućnost. Zaposlićemo 15 skauta koji će pokrivati jug Srbije. Potpisivaće za nas, a mi ćemo ih slati na pozajmice u Vranje, Pirot, Surdulicu… Tako nećemo dolaziti u situaciju da ostajemo bez najtalentovanijih. Zato nam i ne treba šest stranaca i potpuno podržavam ideju FSS da smanji njihov broj. Oni mogu da dolaze samo ako su za dva koplja bolji od naših igrača. Kada sam na derbiju video da moja voljena ekipa igra sa osam stranaca, shvatio sam da to nije taj tim”, poručuje Tončev.

Predsednik Nišlija obećava i da će Radnički dogodine biti najozbiljniji kandidat za titulu.
“Srpski fudbal će najviše dobiti kada titula izađe iz Beograda. Dobiće na kvalitetu, neizvesnosti, a dolaziće i više publike. Sve dok titulu budu osvajali Zvezda i Partizan srpski fudbal će tapkati u mestu. Sigurno ćemo im pomrsiti račune, a to će biti moguće uz tri, četiri prava pojačanja. Tada Zvezda i Partizan neće ispadati u prvom kolu u Evropi nego će igrati Ligu Evrope. Ja im tu pomažem”, zaključuje Ivica Tončev.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaIvica TončevMilan PavkovRadnički NišSrbijaSuperligaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara