"Bora Stanković i Đordi Bertomeu"
"Bora Stanković i Đordi Bertomeu"

U čast Marka Ivkovića: Svi mečevi Evrolige i Evrokupa počinju minutom ćutanja

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.11.14. | 10:51

„Šaljemo poruku mira našim navijačima i tražimo njihovu pomoć u nameri da se ovakvi incidenti više nikad ne ponove", rečeno je iz predstavništva najjačeg klupskog takmičenja

Bora Stanković i Đordi Bertomeu

Sve utakmice Evrolige i Evrokupa ove nedelje počeće minutom ćutanja u znak sećanja na navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, koji je ubijen u petak uoči utakmice protiv Galatasaraja.

Izabrane vesti

Evroliga, Crvena zvezda i Galatasaraj izdali su danas zajedničko saopštenje u kojem se najoštrije osuđuje tragedija u Istanbulu.
Osnovni interes Evrolige i klubova je da incidenti koji su se dogodili budu potpuno istraženi i da budu preduzete sve neopohodne mere kako se nikad više ne bi ponovili. Oba kluba i Liga sarađuju sa policijom kako bi se to postiglo", navodi se u saopštenju.

Čelnici Evrolige uputili su saučešće i podršku porodici i prijateljima Marka Ivkovića.
Šaljemo poruku mira našim navijačima i tražimo njihovu pomoć u nameri da se ovakvi incidenti više nikad ne ponove. Oba kluba su posvećena preduzimanju svih neophodnih mera koje će doprineti razvoju mirne i sportske atmosfere u i ispred obe arene dva kluba u budućnosti".

Sastanku u sedištu ULEBA u Barseloni prisustvovali su predsednik i generalni menadžer Evrolige Ðordi Bertomeu, direktor crveno-belih Davor Ristović i predstavnik turskog kluba Murat Ozijer.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDavor RistovićĐordi BertomeuEvroligaMarko Ivković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara