"Miljenović na časovima španskog jezika sa saigračima"
"Miljenović na časovima španskog jezika sa saigračima"

Vredelo je gledati Seranove, Miljenović oduševio Špance

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.11.15. | 22:02

Avanture Dijega, Fitija, Santija i kompanije su pomogle srpskom plejmejkeru u pečalbi

Miljenović na časovima španskog jezika sa saigračima

Jedna od televizijskih serija koja je u Srbiji stekla najveći broj fanova je ekranizovana priča o španskoj porodici Serano. Serija „Seranovi“ je bila omiljeno štivo mnogih tinejdžera, a srpskom košarkašu Nenadu Miljenoviću je pomogla u profesionalnoj karijeri.

Izabrane vesti

Plejmejker Sevilje zajedno sa saigračima Bamfortom i Andersonom pohađa obavezne lekcije iz španskog jezika kako bi se što bolje adaptirao u novom klubu. Nekadašnji košarkaš FMP Železnika, Partizana, Radničkog i Mege je prethodnog leta prvi put otišao u pečalbu i kao svaki novajlija morao da se pripremi za jezičku barijeru u novoj sredini i klubu.

Ipak, Miljenović je tu lekciju savladao bolje nego što bi to moglo da se očekuje. Španci su oduševljeni kako je srpski plejmejker brzo savladao njihov jezik, a na nedavnoj konferenciji za medije je tečno govorio španski
„Gledao sam Seranove i oni su mi pomogli. Ne znam kako se u stvarnosti zovu Dijego, Fiti, Santi i ostali glumci ali voleo bih kada bi neko od njih došao na neku našu utakmicu da ih upoznam“, rekao je Miljenović španskim medijima.

(FOTO: twitter.com/cdbsevilla)


tagovi

Nenad MiljenovićEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara