""
""

Vreme je za povratak: Kako Dirk Kajt 2015, tako i Robin van Persi 2017.

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.06.17. | 21:38

Rodni grad zove, na pomolu obnova ljubavi posle 13 godina

Posle 18 godina titula se vratila na De Kajp. A na legendarni stadion u Roterdamu mogao bi da se vrati i - Robin van Persi.

Ne samo da bi mogao, nego se sve glasnije priča da će 33-godišnji napadač da se vrati u rodni grad i Fajenord, čiji je dres nosio tri godine predvodi u Ligi šampiona. Zajedno sa još jednim veteranom, Dirkom Kajtom, koji se, gle podudarnosti, pre dva leta vratio baš iz Fenerbahčea.

Izabrane vesti

Van Persi ovog leta ulazi u poslednju godinu ugovora sa Fenerom. Bez obzira što je postigao 36 golova za dve sezone, njegov učinak na Bosforu ne može se smatrati uspešnim, jer nije osvojio nijedan trofej i zato želi da napusti Tursku.
Sigurno bi odgovarao igri Fajenorda. Imajući u vidu kako je igrao ranije i šta je sve postigao tokom karijere, kao i šta sve još može, sigurno bi nam dosta pomogao“, rekao je Đovani van Bronhorst, šef struke holandskog prvaka.

Detalji eventualne saradnje nisu poznati, ali da se posle Arsenala, Mančester junajteda i Fenerbahčea vraća u Fajenord - deluje izvesno.

(FOTO: Action images)


tagovi

TurskaSuper ligRobin Van PersiHolandijaFenerbahčeFajenordEvropaEredivizija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara