(© Star sport)
(© Star sport)

Mijailović: Nismo pristalice okretanja tribina protiv sudija, ali su svi videli šta je bilo pre dva dana

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.05.24. | 12:19

Predsednik Partizana pred drugi meč finalne serije

Razočarani su u Partizan Mozzart Betu. Porazom, jer su videli da su imali priliku da povedu, ali i suđenjem, pošto su u makar dve situacije odluke arbitara na prvom susretu sa Crvenom zvezdom bile sporne.

Zato pred drugi meč finalne serije ABA lige iz Humske podsećaju na dešavanja od ponedeljka veče i izražavaju nadu da se nešto slično neće ponoviti.

Izabrane vesti

Svi su videli kakvo je suđenje bilo protiv gradskog rivala pre dva dana. Narednog jutra smo tražili hitnu ekspertizu suđenja od ABA lige i na to nemamo ništa novo da dodamo“, oglasio se Ostoja Mijailović, predsednik crno-belih na društvenoj mreži X.

Podsetimo, prvi meč finala sudili su Saša Pukl, Milivoje Jovčić i Luka Kardum, dok su za arbitražu u drugom delegirani Damir Javor, Uroš Obrknežević i Miloš Koljenšić.

Nisam pristalica vršenja bilo kakvog pritiska na sudije, okretanja tribine protiv arbitara, etiketiranja istih putem sredstava informisanja, jer je to i neljudski i nesportski! Nismo odgovorili ni na jedno saopštenje, niti ćemo. Nije ovo finale saopštenja već finale ABA lige. Očekujemo večeras iste mere bezbednosti kao na prošloj utakmici. Neka pobedi bolji, ali bolji na parketu“, poželeo je Ostoja Mijailović.



tagovi

Partizan Mozzart BetKK PartizanOstoja MijailovićABA ligaplej-of ABA lige

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara