""
""

Zelena mrlja na skupocenom Armaniju - PAO je gospodar Atine

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.03.17. | 21:59

Panatinaikos rutinski s Armanijem - 74:61

Efes, Baskonija i Panatinaikos su slavili, sada je na redu - Crvena zvezda. Posle velikog brejka istanbulskog kluba u Kaunasu, potom i važne pobede ekipe Sita Alonsa u Bambergu, Zeleni su rutinski nadigrali Armani rezultatom 74:61 i potvdili dominaciju u Atini, gde nisu izgubili još od sredine decembra i neuspeha protiv Olimpijakosa. 

Izabrane vesti

PAO je ovim trijumfom, baš kao i Baskonija, opasno prišao Fenerbahčeu i stao samo na pobedu zaostatka u odnosu na ekipu Željka Obradovića. Ujedno i parafirala i 18. vezanu recku u OAKA Areni, nezavisno od takmičenja. Od čega je čak 11 došlo kroz Evroligu! 

Zeleni nisu imali problem da nadigraju desetkovani Armani, koji je ponovo bio bez Zorana Dragića i Krunoslav Simon i Simonea Fontekija

Gosti iz Milana uspeli su da izdrže jedno poluvreme, pre nego što ih je Panatinaikos dokrajčio. Armani je u prvom delu utakmice uspeo da ubaci tek 25 poena, a već tada imao je 13 koševa zaostatka. Domaćin je upravo iskoristio dobar nalet iz drugog kvartala i praktično do kraja utakmice samo održavao razliku na dvocifrenoj distanci. 

Kod Panatinaikosa Kalates i Džejms imali su po 13, a Papas i Rivers po 10 koševa. Na drugoj strani Milan Mačvan je skupio 12 poena, sedam skokova i četiri asistencije, Andrea Ćinćarini je imao 11 koševa, osam uhvaćenih lopti i četiri završna dodavanja, dok je Miroslav Raduljica uknjižio sedam poena, šest skokova i četiri izgubljene lopte. Avudu Abas je bio najefikasniji sa 15 koševa. 

EVROLIGA - 27. KOLO

Utorak:

Fenerbahče - Makabi Tel Aviv 79:81
/Mahmutoglu 15 - Landsberg 22/

Žalgiris - Anadolu Efes 68:76
/Lekavičijus 11 - Grejndžer 25/

Bamberg - Baskonija 71:96
/Meknil 17 - Larkin 17/

Panatinaikos - Armani Milano 74:61
/Džejms 13 - Avudu 15/

Sreda:

17.00 CSKA Moskva - Darušafaka
19.00 Galatasaraj - Uniks Kazanj
19.00 Crvena zvezda - Olimpijakos
21.00 Real Madrid - Barselona

(FOTO: MN Press)


tagovi

PanatinaikosNikos PapasNik KalatesMiroslav RaduljicaMilan MačvanMajk DžejmsEvroligaArmani Milano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara