""
""

Zvezda još samo da dogovori procente za Parkera

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.12.14. | 10:21

Reprezentativac Antigve i Barbude jednom nogom na Marakani, čeka se zeleno svetlo iz Domžala

Crvena zvezda privodi kraju i dovođenje trećeg pojačanja. Miloš Cvetković je već predstavljen kao novi igrač crveno-belih, očekuje se i promocija Aleksandra Lukovića, a na korak od prelaska na Marakanu je Džošua Parker.

Izabrane vesti

Krilni napadač slovenačkih Domžala se već dogovorio o ličnim uslovima sa Crvenom zvezdom i ostaje još da sporazum postignu dva kluba. Slovenci bi uskoro trebalo da daju zeleno svetlo za realizaciju transfera jer ne mogu mnogo da zatežu u pregovorima pošto Parkerov ugovor ističe narednog leta.

Ni Zvezda, ni Slovenci nisu u situaciji da mogu mnogo da se cenkaju. Crveno-beli su u finansijskoj krizi zbog koje ne mogu da plati traženo obeštećenje, ali Slovenci su nisu u poziciji da biraju jer rizikuju da ostanu bez bilo kakvog obeštećenja narednog leta.

Zato je ključna stvar da dva kluba postignu dogovor oko podele procenata od naredne prodaje Parkera. Zvezda je spremna da Slovencima ponudi određene procente od eventualnog transfera što njima odgovora i ostaje još samo da se dogovori proporcija tih procenata.
Klubovi su u završnoj fazi pregovora, ali još nije došlo do potpisivanja ugovora”, rekao je za Žurnal, Matej Orazem, sportski direktor Domžala.

Džošua Parker je reprezentativac Antigve i Barbude, a u prethodnoj polusezoni je igrajući na poziciji krilnog napadača za Domžale postigao tri gola u prvenstvu Slovenije. 

(FOTO: Action images)


tagovi

FK Crvena zvezdaDomžaleDžošua ParkerSrbijaSuperligaZimski prelazni rok 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara