""
""

Zvezda našla zamenu za Luku Jovića: Rođen je u istom mestu, kažu da je jednako talentovan! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.02.16. | 16:07

Crveno-beli potpisali profesionalne ugovore sa napadačem Dejanom Joveljićem, golmanom Aleksandrom Stankovićem i vezistom Stefanom Mihajlovićem

Uništitelj zagrebačkog Dinama stiže u prvi tim Crvene zvezde. Tačnije, supertalentovani napadač Dejan Joveljić već je bio priključen seniorskom timu crveno-belih, ali od danas ima status Zvezdinog profesionalca.

Najbolji strelac kadetskog tima (rođen 1999. godine) trebalo bi da bude prirodni naslednik ove zime prodatog Luke Jovića. Dobro upućeni kažu da je jednako talentovan, a igrom slučaja napadači koji su izučavali fudbalsku azbuku podno južne tribine Marakane rođeni su u istom mestu. Joveljić je potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, što je zakonski maksimum kada su u pitanju maloletni igrači.

Izabrane vesti

Široj javnosti Joveljić je postao poznat tokom letošnjeg kadetskog turnira u Bijeljini. Bio je udarna igla ekipe Ognjena Koromana i strelac odlučujućeg gola u finalnom susretu sa Dinamom. Posle odličnih igara u kadetskom timu nagrađen je odlaskom na pripreme u Sloveniju sa prvim timom.

Osetio je barut seniorskog fudbala, ali je odlučeno da bude vraćen u omladinski pogon.

Očekuju u Crvenoj zvezdi da Joveljić brzo stasa, baš kao i golman Aleksandar Stanković koji je takođe postao profesionalac i Stefan Mihajlović plejmejker rođen 1999.godine. Reč je o čuvaru mreže omladinskog tima (rođen 1998. godine) o kome Srđan Maksimović imao samo reči hvale.

Pratite MOZZART i na našoj Zvaničnoj Fejsbuk stranici


tagovi

SuperligaSrbijaEvropaDejan JoveljićFK Crvena zvezdaAleksandar Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara