Ako je neko zaslužio, on je - Moura do 2024. u Totenhemu

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.08.19. | 17:25

Novi ugovor za Brazilca

Lukas Moura je produžio ugovor sa Totenhemom i tako je sada vezan za Sparse do 2024. godine. On je u Totenhem stigao iz Pari Sen Žermena 2018. godine. Do sada je odigrao 60 utakmica u svim takmičenjima, a pamtiće se njegovi golovi iz Lige šampiona prošle sezone. Zaradio je novi ugovor, dobio ga je. Sada i zvanično.

Totenhem je na zvaničnom sajtu objavio da je oduševljen činjenicom da će Moura igrati u tom klubu do 2024. godine, dakle još pet godina. To je u suštini samo nadogradnja njegovog dosadašnjeg ugovora za još godinu dana.

Izabrane vesti

Do sada je imao 80.000 funti sedmično, a sada je to cifra od preko 100.000 evra nedeljno, pišu pojedini engleski mediji.

Brazilac je upisao svoje ime u klupsku istoriju kada je postigao neverovatan het-trik u polufinalu Lige šampiona protiv Ajaksa u maju i time poslao svoj tim u finale Lige šampiona. To je bio drugi Mourin het-trik, a ranije je dao tri komada Hadersfildu mesec dana ranije.

Lukas Moura je stigao iz Pariza u Totenhem i odmah na debiju dao gol u FA Kupu protiv Ročdejla. Još tada se videlo da će ova saradnja biti uspešna. 

Totenhem poslednjih sezona ima politiku da ne menja previše sastav, da produžava ugovore igračima koji su se dobro pokazali igrajući za Sparse, tako da je ovo negde logičan i očekivan potez.

Dakle, gledaćemo Mouru još pet godina u Totenhemu, verovatno je dobio i veće uslove. Tako je to kada odvedete svoj klub u finale Lige šampiona.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara