Komentari na vest

Ančeloti ponudio Modriću da mu bude pomoćnik u Realu

A

Arenaš

pre 2 meseca

Nek otvori kod nas nešto, evo ja ću da mu vodim posao. Da ne seli iz Madrida sad u Srbiju dok se situacija ovde malo ne sredi.
b

bosko2020

pre 2 meseca

Bilo bi dobro da prihvati a i porodica i on su dugo vec u Madridu.Legenda Modric.On i sad igra i trci bolje neg mnogi od 20 godina.
I

Iskreno

pre 2 meseca

To bi mu bilo dobro, bio bi ko bubreg u loju.
F

Fabri

pre 2 meseca

Jedan od najinteligentnijih igraca 21 veka, suva klasa sa fudbalske i objektivne strane. Nista manje kvalitetan igrac od Inijeste i Cavija a mnogo duze traje od njih ruku na srce. Svakako ako Anceloti vidi nesto mora tu da ima materijala
G

Gfg

pre 2 meseca

Modric je sa 29 osvojio prvu ls do tada xavi i iniesta imali 3 ls, 7 la ligi, 2 evropska i mundijal mnogo su se ranije probili logicno da telo ne moze da uzdrzi do 40 godina,modric sa 30 godina krenuo da igra na najvisem nivou
P

Povratak u realnost

pre 2 meseca

To apsolutno nije tačno da je na istom nivou kao i ova dvojica. Slažem se da traje duže ali to je do biologije a ne do fudbala.
P

Penzija

pre 2 meseca

@Gfg Apsolutno tačno, pre 30. prosek, pas prvom do sebe i to je to. Prve sezone u Realu proglašen za najveći promašaj. Za sve posle kapa dole, prosto neko sazri kasnije.
G

Gost098

pre 2 meseca

#penzija#. A Real ga je uzeo zato što je bio loš prije 30te! Blebečeš!!