Andrija Živković (Reuters)
Andrija Živković (Reuters)

Andrija Živković neće dobiti 1.300.000 evra, verovatno odlazi za džabe

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.04.23. | 16:31

PAOK ne moće da ponudi srpskom reprezentativcu uslove koje traži

Iz Partizana u Benfiku - bez obeštećenja. Iz Benfike u PAOK - bez obeštećenja. Iz PAOK-a u...? Još se ne zna gde, ali najverovatnije opet – bez obeštećenja!

Solunski Metrosport danas otkriva da će Andrija Živković najverovatnije u leto 2024. godine napustiti PAOK kao slobodan igrač jer ni na vidiku nema dgovora oko produžetka saradnje.

Izabrane vesti

Od dolaska u Solun, brzonogi Nišlija je rehabilitovao karijeru posle neslavne epizode u Benfiki u kojoj je poslednju od četiri sezone proveo na marginama. Na mala vrata je došao u PAOK u leto 2020. i vrlo brzo postao jedan od ključnih igrača. Pogotovo je blistao u prvoj sezoni kada je dao 14 golova i zabeležio osam asistencija u svim takmičenjima. Do sada je za solunske crno-bele odirgao 123 utakmice i upisao po 26 golova i asistencija.

Ipak, budućnost Živkovića o Solunu je neizvesna. On je trenutno jedan od najplaćenijih igrača u timu sa ugovorom vrednim 1.300.000 evra po sezoni. Za nastavak saradnje je tražio iste uslove ali PAOK to nije spreman da mu ponudi.

Nije isključeno da narednog leta stigne ponuda koja bi zadovoljila PAOK i Živkovića ali prema saznanjima lokalnih medija, verovatnija je opcija da Živković odradi ugovor do kraja i da u leto 2024. godine napusti grčki klub kao slobodan igrač.


tagovi

Andrija ŽivkovićPAOK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara