Komentari na vest

Arsenal nastavio teror nad premijerligašima: Tobdžije bes iz Portugalije iskalile na Svrakama

voxi

pre 2 meseca

Koliko ovde ima mrzitelja arsenala pa to je smesno mada dosta njih menja nikove. To sve pokazuje koliko je zavidnih ljudi kada ekipa dobro igra i igra lep fudbal. Mozete slobodno da omalozavate pobede ove ekipe , ali rezultati su vidljivi. Navijajte za vase davljenike sto igraju lep fudbal i placite ovde po sajtu kao i uvek.
9

999

pre 2 meseca

Ma to ti je jedan lik, skromnih intelektualnih i vokabularnih kapaciteta, samo menja nikove. Tako je isto pisao i posle Lensa tamo.. Samo ignorisati, da makar zna kreativno isprovocirati, pa da mu se nesto i odgovori. Ovako je to samo gubljenje vremena.
t

toki voki

pre 2 meseca

voxi navijaj samo, ko ti brani? Bice i ta liga sampiona za jedno 100 godina. ne brini.
F

FC PORTO

pre 2 meseca

I onda kad dodje 31.03.2024. i kad dodju kod Kevina u goste na Etihad, kad ih razbije mocni Siti, bice opet MLADA SMO EKIPA, SLEDECA SEZONA. I tako u nedogled. Svake sezone ista prica.
S

Stelt

pre 2 meseca

Sada su iskusniji za jednu godinu. Ne verujem da će biti kao prošle godine. A pošto likuješ zbog Porta, možeš da imaš predstavu na osnovu jučerašnjeg rezultata protiv Njukasla kako će se Porto provesti u revanšu.

voxi

pre 2 meseca

i da bude tako, citi i liverpul ima da kiksnu neku utakmicu i opet ima da bude neizvesno. siti vise ne dobija lako i ne dobija sve utakmice.
M

Monteroo

pre 2 meseca

Edi Hau s ovim rosterom ne moze vise,fali tu puno igraca igrati LS i PL ...moras da imas 20 igraca...puknu dosta i psihicki. Arsenal ovako igra sa ekipama koje im daju prostor martineli i saka se rastrce,sve lopte u prostor prolaze...zgaze te.. Ali kada kao porto skrati teren ,smanji razmak izmedju igraca,odegard se ugusi...nastaju problemi ..ne mogu da iskoriste brzinu...treba im dubina c for teskas a to fali....i arteta to zna...ta kockica fali...
B

BalkanKan

pre 2 meseca

Pa i nije bas tako,Svrake imaju ceo tim u ambulanti i kad vidis imaju i bolji roster nego Arsenal,a inaci klupa Arsenala e ispod prosek ali svaka im cast kao i uvek igraju najbolji fudbal u PL sve dok se ne povredi neko od idarni 4-5 i ode titula u par dana
h

hepo kocke

pre 2 meseca

evo ih opet su jaci od Reala.
S

SimoSims

pre 2 meseca

hahaha, nisu oni topdžije, već furundžije, pozdravio vas FC Porto, evropski prvak.
G

Genije

pre 2 meseca

Ne brukaj se
S

SimoSims

pre 2 meseca

Furundžije, opet ništa nećete osvojiti.
C

Come On Arsenal

pre 2 meseca

Od 3 kandidata za titulu, najšampionskije igra Arsenal, za razliku (posebno) od Sitija, koji se danas baš provukao. Brutalni presing svih 45 minuta, iz prvog poluvremena, retko je viđen u podosta zadnjih sezona u ligi i falila su još 2-3 gola za, apsolutno zasluženu petardu u samo pola utakmice. Njukstl mi je uvek bio simpatičan klub, ali su u zadnjim utakmicama protiv Arsenala, igrali su antifudbal, potpomognut sudijama i VAR-om a bili su baš, bezobrazni, oštri, prljavi i zbog toga mi je žao, što za sve te grehe, nisu ispraćeni sa još jednom 5-com. Večeras se videlo, da je Arteti ova utakmica bila mnogo važnija od utakmice sa Portom, gde je planski oborio ritam i gde je išao na miroljubivi remi, za šta mu je zafalilo 30-ak sekundi i može Porto u revanšu na Emiratima biti "iskusan, namazan, kvaran" uz ovakav uragan, doživeće katastrofu. Očekuje se povratak Partija, Tomijasua u narednom meču, možda i Zinčenko a i Timber već trenira sa timom, što će biti extra za Arsenalov roster i borbu za 2 najveća trofeja. Junajted je još jednom razočarao i da ponovim XY-ti put, priželjkujem overu titule u predzadnjem kolu na Teatru Snova, kao u dobra stara Nepobediva vrežena.
s

smarasss

pre 2 meseca

brate tako si pisao u novembru o najjacoj sili ikada koju niko ne moze da napadne zato sto ce proci ko bos po trnju i onda dosao decembar i januar i svi ih tamburali..ispasce od porta kao sto su od sportinga prosle sezone i nece uzeti nista nece biti ni drugi zato sto su prevara koja sve prospe
O

Od svih tih

pre 2 meseca

Sampionakih kandidata ce siti lagano doci do poludinala ls i bice sampion ili glavni favorit do zadnjeg kola jer imaju umetnost pobedjivanja sto arsenal nema.Jer cim naidiu na takmicarsku ekipu koja zna da ugra na rezultat ne mogu da zaprete kao npr protiv porta.A njihove sampionske ambicije se zavrsavaju indenticno kao i prosle godine gostovanjem na Etihadu...
C

Come On Arsenal

pre 2 meseca

Videćemo SMARASSS i OD SVIH TIH da li će taj moćni Siti, da izbegne poraz u Liverpulu a možemo se i kladiti, da Arsenal neće izgubiti u Mančesteru. Taj Siti posle Lutona igra derbi Mančestera, pa ima 2 gostovanja, Liverpulu i Brajtonu, pa dočekuje Arsenal i Aston Vilu i šta, sa ovakvom igrom se nadati, da će sve to dobiti?
ž

žuga i pišonja

pre 2 meseca

ovakvim trenerima, koji kad im ekipa za celo poluvreme ne može da izađe iz svog šesnaesterca i on opet na pauzi ne napravi ni jednu izmenu ,pa najblaže rečeno zabranio bi im da se bave fudbalom u bilo kom vidu
G

Genije

pre 2 meseca

Jeste unistio ih
R

Rekord sezone

pre 2 meseca

200 auta izvedeno. 60 minuta lopta van terena
A

Auuuuii

pre 2 meseca

Ma sta lici ovo đubre od ekipe ovaj njukasl, jel realno ovo
J

Jeziv

pre 2 meseca

njukasl.. ovi samo aut vežbaju, ne zna niko sem igraca sa brojem 2 da izvede aut, ovo još nisam video
L

Libar

pre 2 meseca

Pa kakvi su ostali klubovi kad je ovaj njukasl mrtvi najbogatiji daj zovi mene znam i ja aut da izvedem ccc
D

Digi

pre 2 meseca

Kako ovaj muceni njukasl nekog uopšte i pobedi? Ovo klasična drugoligaska ekipa
Z

Zar

pre 2 meseca

Nisu rekli da je ovaj Njukasl kupio neki milijarder i da je nabudzio tim? Ne pratim nesto fudbal ali jel moguce da nemaju jednog krstenog, poznatog igrača? Koji su ovo deg..i samo imaju taktiku za aut. Samo jedan igrač na terenu zna da ubaci loptu
H

Hjk

pre 2 meseca

Do ar ovaj Njukasl ahahahhahaha. Pu bandere raspala ko vam daje tolike pare
И

И

pre 2 meseca

A onako mrtvo, rezervisano odigrali protiv Porta. Jeste pomoglo što je Porto igrao na onakav način, ali opet... To je neka blokada u glavi koja mora da se probije, u PL su izgleda to prevazišli, igraju bez nervoze. Dok ne dodju na prvo mesto, a doći će, videćemo da li će posle opet da se raspadnu. Ovo im je najbolja postava koju mogu da sastave. Žoržinjo je pametan igrač i odgovara mu tim oko njega pun spremnih i brzih igrača. Mora igrati. Trosar je bolji kao rezerva, a i nema ko ući da osveži napad ako je i Trosar u startnih 11.
7

778888

pre 2 meseca

Arsenal ako ubaci Porto u revansu u svom ritmu mislim da tu Porto nema sto da trazi a oni ce svakoko pokusati da odigraju isto kao i prvi mec.
A

Arteta pašteta

pre 2 meseca

Kakva blokada, vi ste tarabe u Evropi, bili i ostali.
L

Llll

pre 2 meseca

Vratio im je Arsenal sa kamatom za onaj prvi mec bas su ih ugazili pogotovu u prvom poluvremenu. Koliko je samo Arsenal opasan iz kornera bukvalno na svakom mecu postignu gol ili se nesto uradi iz kornera a Rajs i Saka ih zaista sjajno izvode pogotovu Rajs.
S

Stet

pre 2 meseca

Ovako će i Porto završiti u revanšu.
9

999

pre 2 meseca

Tacno se vidi da su se u srijedu cuvali za ovaj mec. Za Porto ima popravni, ovo da se kiksalo, ne bi bilo popravnog.. Odlicna utakmica i presing, nek su nalupali ove odvratne mesare, pogotovo onu odurnu facu Bruna Gimaraesa..
l

lolcina

pre 2 meseca

Ma cudo treba da se desi da Porto prodje ispod 3,4 komada.. a vracaju se na sve ovo Parti,Jesus, zincenko,timber..
K

Ko takav as

pre 2 meseca

Cuj zezus.Pa taj u karijeri nije napravio razliku kada je trebalo a ne u velikim utakmicama.Siti kada je prodao njega,zincenka i sterlinga 3 najveca luzera po karakteru bez problema je osvojio tripletu...
T

Tobdžija iz Knjaževca

pre 2 meseca

Ugazili smo ih.
J

Jaffa keks

pre 2 meseca

Arsenal odlican. Samo ovako da nastave. Zezus, produzi bolovanje slobodno. Igraju mnogo bolje bez tebe, dominiraju na terenu. Steta samo za ESR na kraju sto nije uspeo da postigne gol. Burn odlicno skinu sa gol linije, Karijus vec savladana. Znacilo bi mu za samopouzdanje. Arsenal ima 18 razlicitih strelaca ove sezone. Igraju bas kao tim. Nadam se da ce i Porto da se provede ovako u revansu. Samo da im sudija ne dozvolio ono prenemaganje na terenu i gotovi su.
O

Ogi1410

pre 2 meseca

Konacno su im vratili za onu kradju iz prošle utakmice o bezobrazluk Bruna, Zoelintona itd koji su zaslužili po 3 zita kartona, oduceni od fudbala, mogu da budu zadovoljni kako su prošli, da je Havertz bio pribraniji bilo bi 6/7 al i ovo je dovoljno, ocekjnem da je Porto slično da prodje, COYG
S

Sprdnja

pre 2 meseca

Jel rukometaš Odegard igrao?