Arteta (©)
Arteta (©)

Arteta posle nove bruke Arsenala: Navijači, izvinite

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.05.22. | 01:05

"Teška noć. Njukasl je zaslužio pobedu i to komotnu", rekao je trener Arsenala

Šta je sebi dozvolio Arsenal u smiraj sezone, ovo će se pamtiti i dugo prepričavati! Prvo je dozvoljen onaj težak poraz od Totenhema kada je postalo jasno da je nešto zaista trulo, da bi se na Sent Džejms Parku desilo ono najgore – Njukasl je razmontirao Tobdžije (2:0) i ostavio im plasman u Ligu šampiona samo u domenu lude teorije! Jer, da bi se Arsenal zaista plasirao u evropsku fudbalsku elitu moraće na svom terenu u poslednjem kolu da pobedi Everton kojem gori pod nogama za opstanak, a da istovremeno Totenhem izgubi na gostovanju Noriču što je u ovom trenutku potpuno nezamislivo.

Posle blamaže trener Arsenala znao je da je njegov tim još jednom razočarao.

Izabrane vesti

"Teška noć. Njukasl je zaslužio pobedu i to ubedljivu. Bili su mnogo bolji u svim aspektima igre, od prvog do poslednjeg minuta. Mi ništa nismo odigrali, a kod golova smo očajno reagovali. Jednostavno, Njukasl je bio mnogo bolji" rekao je Arteta.

Uprkos svemu, Arsenal se nada čudu.

"U fudbalu je to uvek moguće, zato sutra moramo da se podignemo i budemo spremni jer u nedelju moramo da pobedimo Everton i onda ćemo videti šta će biti. na njegovoj poruci navijačima uoči nedelje... Pre svega danas, izvinite se, jer ovaj učinak nije bio ni blizu onoga što ovaj klub zaslužuje, a posebno zato što ovaj klub želi da igra u Ligi šampiona, a ovaj današnji učinak nije ni blizu toga, a nadam se da ćemo pokušati da dobijemo utakmicu, vidite šta dešava se i igra mnogo bolje očigledno od onoga što smo uradili danas".

Slično razmišlja Bukajo Saka.

"Sve je bilo pogrešno. Nismo uspevali da organizujemo igru iz zadnje linije. Jako loša utakmica. Mnogo smo razočarani. Nije još sve gotovo, ali sada je mnogo teže. Imali smo potpuno sudbinu u našim rukama, a sada smo to ispustili".


tagovi

Mikael ArtetaArsenalPremijer liga

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara