Komentari na vest

Arteta posle nove bruke Arsenala: Navijači, izvinite

г

гост66

pre gotovo 2 godine

Иако тешка срца ово пишем, али ако се Роман попишмани на отимачину Енглеза, ето Арсенала на четвртом месту. Никад се не зна шта све може да се деси у овом лудом времену.
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Arteta doveden po logici "bio pomoćnik Gvardioli valjda nešto zna možda i postane novi Gvardiola" Mekan menadžer-mekan tim Arteta nikoga samostalno nije vodio. Dati čoveku da vodi takav klub kao što je Arsenal-BESMISLICA
K

Kelner

pre gotovo 2 godine

Oni malo posustali, Conte izvukao maksimum iz Totenhema, na kraju ipak iskustvo i ekipe i trenera presudilo..
G

Gosthkdd

pre gotovo 2 godine

Što ste se okomili na Artetu vi iz mocarta? Sa ovim timom je i ovo uspeh!
C

Chica

pre gotovo 2 godine

Pa on je pravio tim. On forsira prosečne igrače, on je razbio tandem ESE - Saha, on forsira Odegarda na uštrb ESR. On je stvara prosečnu ekipu koja ponekad bljesne, on igra kukavički, kad povede povlači se. Gube utakmice koje moraju da dobiju, izgubili su oni mnoho pre Totenhema.
n

ništa čudno

pre gotovo 2 godine

To je i očekivano. Daj otkaz, sramota je što niko ne preuzima odgovornost. Pa dokle više. Već 20 godina, polako tonu. Još malo i biće u rangu evertona, bukvalno. I ova deca nisu loša, ali brate, daj nekog kapitalca. Treba tu kalibar drogbe, ramosa, gatuza, terija, lamparda da podigne ove klince. Pa nije ovo U19 pa da nema pravo da ubaci iskusne igrače. A pre svega treba da ih kupi, inače, mačovaće se oni na sredini tabele.
W

Woolwich FC y nada mas

pre gotovo 2 godine

Nije on kriv, on je to što je. Kriv je onaj koji je otpustio Emerya da bi ovoga doveo, tu ga zadržao i još mu produžio ugovor pred derbi. Valjda se sačeka kraj sezone, sumiraju utisci i rezultati, pa se onda donose tako bitne odluke. Sem, ako nemaš nikakav motiv, pa daj šta daš. Nakon one sramote u derbiju i ove večeras, sumnjam da bi mu u normalnom klubu produžili ugovor.
V

Vart

pre gotovo 2 godine

Nema veze. Odlično je Arteta vodio Arsenal ove sezone ali je ipak ovaj mlad tim ipak na kraju posustao. Ja na početku sezone sam im davao najviše sedmo mesto. Generalno igrali su bolje nego Totenhem ove sezone ali je presudilo njihovo iskustvo. Iz prve postave ovog tima samo Džaka i Parti imaju više od dvadeset pet godina. Svi ostali su vrlo mladi igrači poput Sake, Roua, Vajta, Ramzdejla.. pred kojima je budućnost.
U

Urgh

pre gotovo 2 godine

Dok celaju buducnost,, propada im sadašnjost. I da svi izrastu u Superstar ove, nece ostati zajedno, nije prirodno. Nema od te buducnost nista. Fali 4 iskusna igrača, karaktera ratnika, pobednika..