Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

AZIJA: Al Ahli cilja 15. meč bez poraza, Al Sailija izgubljen slučaj

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.01.23. | 08:51

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Indonezija 1)

Dva tima sa suprotnim ciljevima sukobljavaju se u okviru šampionata Indonezije. Persik Kediri ugošćuje Maduru Junajted, koja je poražena sa 1:0 protiv Persiba u svom poslednjem ligaškom meču i prekinuo niz od četiri meča bez poraza. Madura je na drugom mestu sa 36 bodova, pa zaostaje dva boda za prvoplasiranim PSM-om. Persik Kediri je na poslednjem mestu sa 13 bodova, tri manje od zone sigurnosti. Persik je pobedio Bajangkaru sa 1:0 u poslednjem meču Lige 1.

AL VAKRA - AL SAILIJA, 14.30

(Fudbal, Katar 1)

Samo jednu pobedu ove sezone u prvenstvu Katara ostvarila je Al Sailija, koja je na poslednjem mestu na tabeli sa četiri boda iz devet duela. Iz poslednjih sedam ligaških okršaja osvojila je samo poen, a danas gostuje Al Vakri, koja je stacionirana na trećoj poziciji. U prethodnoj rundi Al Vakra je izgubila i prekinula seriju od sedam duela bez neuspeha.

AL AHLI - AL DŽABALAH, 18.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 2)

Posle nešto slabijeg starta u drugom rangu Saudijske Arabije Al Ahli se konsolidovao i na dobrom je putu da izbori ekspresni povratak u društvo najboljih. Večeras tim iz Džede dočekuje Al Džabalah u zaostalom duelu 10. kola, posle kojeg Al Ahli može da se izjednači sa Al Fajsalijem na vrhu. Za to mu treba pobeda, a ekipa je trenutno vezala dva slavlja i nije izgubila na 14 proteklih mečeva. Al Džabalah je devetoplasiran i deset koraka je daleko od zone promocije.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara