Sergej Milinković-Savić (©Reuters)
Sergej Milinković-Savić (©Reuters)

AZIJA: Al Hilal po 31. vezanu pobedu bez najefikasnijeg, Ulsan slabije startovao, Port neporažen u 10 duela

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.04.24. | 09:07

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

DAEĐEON - ULSAN, 12.30

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Izabrane vesti

Daeđeon je slabo počeo sezonu u šampionatu Južne Koreje i posle četiri kola ima dva boda. Nalazi se na dnu tabele. Tim ima dosta problema u odbrani, jer ni u jednoj utakmici nije mogao da sačuva gol. U prethodnom kolu Daeđeon nije mogao da se suprotstavi Inčonu na gostovanju i izgubio je rezultatom 2:0. Ulsan je tradicionalno među kandidatima za zlatna priznanja, ali još nije u potpunosti opravdao ovaj status. Tokom četiri kola južnokorejski velikan je sakupio osam bodova, sa kojima se nalazi na trećem mestu. U prošlom kolu Ulsan je remizirao u velikom derbiju sa Čonbukom 2:2.

PORT - SUKHOTAI, 14.00

(Fudbal, Tajland 1)

Portova potera za prvoplasiranim Buriramom i titulom u tajlandskoj ligi se nastavlja u utorak na stadionu PAT protiv Sukhotaija koji želi da završi sezonu na vrhuncu. Port je na trećem mestu sa 42 boda, sedam poena iza prvoplasiranog Burirama koji trenutno zauzima mesto u AFC Ligi šampiona. Drugoplasirani Bangkok Junajted, ima tri boda više i duel manje. S druge strane, Sukhotai je 10. sa 26 bodova. Port je odigrao nerešeno 2:2 u svom poslednjem meču u ligi protiv Lamphuna, produživši niz neporaženosti na 10. Sukhotai je savladao Račaburi sa 1:0 na svom terenu.

AL HILAL - AL AKDUD, 21.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Hilal zauzima prvo mesto na tabeli šampionata Saudijske Arabije. Ekipa iz Rijada nastavlja da niže pobede i izgleda odlično. Vezala je 30 pobeda na svim frontovima, a na poslednjih 38 je neporažena. Al Hilal je već 12 bodova ispred najbližeg rivala, što mu značajno povećava šanse za osvajanje titule na državnom prvenstvu. U prethodnom kolu izabranici Žorža Žezusa pobedili su u gostima Al Šabab sa 4:3. U predstojeći duel Al Hilal ulazi bez povređenog Aleksandra Mitrovića, najefikasnijeg igrača tima sa 22 prvenstvena gola. Al Akdud je na 15. poziciji na tabeli prvenstva Saudijske Arabije, odnosno prvi iznad crte. Tim je u veoma lošem stanju, jer je u poslednjih pet mečeva nacionalnog šampionata osvojio samo jedan bod. U prethodnom kolu Al Akdud je na svom stadionu izgubio od Al Raeda sa 3:1.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara