Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

AZIJA: Borneo obezbedio plej-of pa oborio formu, Henan čeka na pobedu u sezoni, Šabab Al Ahli juri ka LŠ

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.04.24. | 10:08

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

HENAN - ĐINDAO, 13.00

(Fudbal, Kina 1)

Izabrane vesti

Henan i Đindao će nastojati da poboljšaju svoj učinak u uvodnoj fazi kineske Superlige. Đindao Hainiu je zaradio prvu ligašku pobedu ove sezone u prošlom kolu pošto je sa 2:0 savladao Žeđijang na svom terenu i tako je prekinuo niz od pet mečeva bez slavlja. Sada je na 13. mestu sa četiri boda u šest mečeva. Henan je osvojio bod u poslednjem meču remizirajući 1:1 na svom terenu protiv Nantonga, produživši početak sezone bez pobede na šest susreta.

BORNEO - AREMA, 14.00

(Fudbal, Indonezija 1)

Borneo dočekuje Aremu u nedelju u meču indonežanske Lige 1. Borneo je na vrhu tabele sa 70 bodova, i ima 11 bodova više od druogplasiranog Persiba, tako da je već obezbedio plasman u plej-of. Borneo je poražen sa 4:0 u poslednjem meču Lige 1 kod kuće protiv Madura Junajteda, prekinuvši niz od 19 mečeva bez neuspeha. Arema je pretrpela poraz od 4:1 od PSS Slemana na u poslednjem ligaškom meču, produživši seriju bez slavlja na četiri meča. Arema je prva ispod crte sa 31 bodom, a zona sigurnosti joj je na dva poena.

MALAVAN - SEPAHAN, 15.30

(Fudbal, Iran 1)

Vodi se trka udvoje za prvaka Irana između Esteglala i Persepolisa, a Sepahan brani treće mesto. Sepahan je osvojio 42 boda, i ima samo dva poena više od četvrtoplasiranog Traktora, pa ima imperativ rezultata na gostovanju Malavanu, koji je petoplasiran sa 38 bodova. To je jedna od ključnih utakmica za Malavan da se uključi u borbu za treću poziciju, a uzdaće se u domaći teren posle četiri duela bez poraza kod kuće. Sepahan je slavio samo jednom na šest prethodnih susreta na strani.

ŠABAB AL AHLI - KALBA, 18.30

(Fudbal, UAE 1)

Šabab Al Ahli juri da obezbedi mesto u kvalifikacijama za AFC Ligu šampiona i na tom putu će da se suoči sa izazovom u vidu Kalbe, koja je na sredini tabele prvenstva Ujedinjenih Arapskih Emirata. Šabab Al Ahli je na drugom mestu sa 37 bodova, 14 poena iza prvoplasiranog Al Vasla Miloša Milojevića. Trećeplasirani Al Ain, prvi klub van pozicije u kvalifikacijama za AFC Ligu šampiona, ima bod manje od čete Marka Nikolića. Kalba je devetoplasirana sa 20 bodova. Šabab Al Ahli je izgubio svoj poslednji meč Pro lige sa 3:2 od Al Nasra, prekinuvši niz od pet duela bez neuspeha. Kalba je bila bolja od Al Vahde sa 1:0 na svom terenu u poslednjem meču Pro lige.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara