Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

AZIJA: Esteglal u seriji od 17 mečeva bez neuspeha, Al Garafa progoni Al Sad, RANS Nusantara posti 12 kola

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.03.24. | 09:28

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

RANS Nusantara dočekuje Bali Junajted u nedelju u meču indonežanske Lige 1. Bali Junajted je pobedio 2:0 protiv PSIS Semaranga kod kuće u poslednjem ligaškom meču, i sada je na trećem mestu sa 48 bodova u 28 mečeva. RANS Nusantara je posle 28 kola na 13. mestu sa 33 boda. RANS je poražen rezultatom 4:3 u poslednjem meču Lige 1 protiv Persik Kedirija, produživši niz bez pobede čak na 12 duela.

HAVADAR - ESTEGLAL, 18.30

(Fudbal, Iran 1)

Esteglal brani prvo mesto u prvenstvu Irana, pred poslednju trećinu sezone. Sakupio je 43 boda iz 20 mečeva, i ima tri više od večitog rivala Persepolisa. Neporažen je Esteglal na 17 prethodnih ligaških duela, i očekuje se da tako ostane i posle sukoba sa Havadarom u gostima. Domaći tim je na 12. mestu sa 19 bodova, i četiri koraka je iznad zone ispadanja. U poslednjem kolu je poražen, posle pet mečeva bez neuspeha.

AL GARAFA - AL RAJAN, 19.30

(Fudbal, Katar 1)

Al Garafa je glavni protivkandidat Al Sadu u borbi za titulu prvaka Katara. Ima šest bodova manje i duel zaostatka, pa ukolčiko pobedi eto ga na tri poena zaostatka. Al Garafa je neporažena u tri prethodna duela, i deli drugo mesto sa Al Vakrom. Al Rajan je četvrtoplasiran posle niza odličnih rezultata koji se proteže na pet kola. U tom periodu tim je ostvario četiri pobede i remi, i ima dva boda manje od predstojećeg rivala.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara