Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Kašiva još čeka na pobedu kod kuće, Esteglal čuva prvo mesto, Hiderabad očajan

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.04.24. | 09:34

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

KAŠIVA - URAVA, 12.00

(Fudbal, Japan 1)

Izabrane vesti

Kašiva je posle sedam kola devetoplasirana u prvenstvu Japana sa 10 bodova, na šest koraka daleko od vodeće Mačide. Interesantno, u tri protekla duela tim je remizirao, i svaki put 1:1. Ove sezone Kašiva nijednom nije slavila na svom stadionu u tri duela. Urava je uspešnija za bod, ima ih 11, i nalazi se na šestoj poziciji. U poslednjem kolu Urava je kod kuće slavila protiv Sagana sa 3:0, dok je prethodno izgubila od Tokija na strani sa 2:1.

HIDERABAD - KERALA BLASTERS, 16.00

(Fudbal, Indija 1)

Hiderabad u petak dočekuje Keralu Blasters u poslednjem kolu indijske Superlige. Kerala Blasters je u poslednjoj ligaškoj utakmici pobedio sa 2:0 nad Nortist Junajtedom, produživši niz bez pobeda na pet susreta. Kerala je na petom mestu sa 30 bodova. Hiderabad je zakucan za dno sa samo osam poena. Poražen je rezultatom 4:0 u poslednjem meču Superlige protiv Goe.

ALUMINIJUM ARAK - ESTEGLAL, 16.30

(Fudbal, Iran 1)

Još osam rundi ostalo je do kraja prvenstva Irana, a Esteglal je u najboljoj poziciji. Ima bod više na čelu tabele od Persepolisa, i danas ga očekuje gostovanje Aluminijum Araku. Esteglal je u seriji od 19 vezanih duela u ligi bez neuspeha, ali je u poslednjem kolu remizirao kod kuće protiv Mes Rafsandžana 2:2. Aluminijum Arak je osmoplasiran sa 30 bodova, 14 koraka daleko od zone ispadanja. Ekipa je neporažena u tri prošla kola.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara