Aleksandar Pantić (©AFP)
Aleksandar Pantić (©AFP)

AZIJA: Pantić i Ist Bengal hvataju poslednji voz za plej-of, Gamba Osaka u silaznoj putanji, Čengdu se penje

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.04.24. | 09:14

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

Jokohama Marinos je na sedmoj poziciji na tabeli za predstojeći meč trećeg kola. Jedan od kandidata za titulu ima 10 bodova, a današnja pobeda će mu omogućiti da se odmah popne na četvrto mesto. Primetno je da na početku sezone igračima Marinosa nedostaje stabilnost i ne mogu da ostvare pobednički niz. U prošlom kolu ekipa je pobedila u gostima nad Kobeom sa 2:1. Gamba Osaka obradovala je navijače na startu, kada je u tri kola osvojila sedam poena i bila među vodećima. Ali onda su rezultati počeli da opadaju - u poslednja tri meča nije bilo nijedne pobede. U prošloj rundi tim je izgubio od Sapora sa 1:0.

ČENGDU - ŽEĐIJANG, 13.35

(Fudbal, Kina 1)

Čengdu ima uspešan početak sezone u kineskoj Superligi i zauzima mesto među prva tri. U četiri kola tim je sakupio devet bodova i približava se predstojećoj utakmici sa ciljem da se dokopa drugog mesta. Čengdu je u prošlom kolu izborio tešku pobedu u gostima nad Tjenđin Tajgerom rezultatom 3:2. Žeđijang nije pretrpeo nijedan poraz u tri startna kola sa dve pobede i remijem. Međutim, niz neporaženosti prekinut je prilično neočekivano u domaćem meču sa Đindao Vest Koustom. Tim ima sedam bodova i zauzima sedmo mesto na tabeli.

PUNDŽAB - IST BENGAL, 16.00

(Fudbal, Indija 1)

Ist Bengal putuje u sredu na meč protiv Pundžaba u poslednjem kolu Superlige Indije. Ist Bengal je u poslednjoj ligaškoj utakmici trijumfovao sa 2:1 nad Bengaluruom kod kuće, i zauzima šesto mesto sa 24 boda u 21 meču. Tim u kojem igra srpski defanzivacv Aleksandar Pantić je na tri poena od zone plej-ofa i neophodna mu je pobeda i poraz Čenajina kako bi uhvatio poslednji voz za doigravanje. Pundžab je na 11. mestu sa 21 bodom u 21 meču. Pundžab je izgubio poslednji meč Superlige sa 1:0 kod kuće protiv Mohun Bagana, produživši niz bez pobeda na tri.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara