Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Šangaj Šenhua ide po 5/5, Henanu se ne piše dobro, pretposlednje kolo u Indiji

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.04.24. | 09:21

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

DŽAMŠEDPUR - GOA, 13.00

(Fudbal, Indija 1)

Izabrane vesti

Domaći Džamšedpur dočekuje Gou u pretposlednjem kolu indijske Superlige u utorak. Goa je pobedila sa 4:0 nad Hiderabadom na svom terenu u poslednjem ligaškom meču i produžila svoj niz neporaženosti na pet mečeva. Sada je na četvrtom mestu sa 39 bodova u 20 mečeva. Za prvoplasiranim Mumbaj Sitijem zaostaje osam bodova. Džamšedpur je na devetom mestu sa 21 bodom i izgubio je svoju poslednju utakmicu sa 2:1 protiv Čenajina, pa posti na tri vezana susreta. Zona doigravanja mu je na tri poena.

ŠANDUNG - HENAN, 13.35

(Fudbal, Kina 1)

Šandung je u poslednjem meču savladao Đindao sa 1:0 i tako prekinuo niz bez pobede na četiri utakmice u nizu na svim frontovima, tokom čega je doživeo tri poraza i zabeležio remi. U nacionalnom šampionatu Kine Šandung je na osmom mestu sa sedam poena. Predstojeći protivnik je jedan od tri najslabija kluba u ligi, tako da postoje dobre šanse da popravi svoju poziciju. Henan ne može da pobedi na šest mečeva zaredom sa po tri poraza i remija. Nova sezona za tim nije počela na najbolji način. Posle nerešenog rezultata u uvodna dva kola, Crveni đavoli su izgubili u trećem i četvrtom. Učinak gostiju nije loš, jer su u četiri kola dali četiri gola, ali je problem u odbrani, jer su primili duplo više.

ŠANGAJ ŠENHUA - VUHAN TRI TAUNS, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

Šangaj Šenhua je odlično počeo novu sezonu u prvenstvu Kine, pobedivši u sve četiri utakmice. Tim Leonida Sluckog pokazuje najbolji učinak sa devet postignutih golova i odličnu defanzivnu liniju sa samo jednim golom u svojoj mreži. Vuhan Tri Tauns je tokom četiri odigrana kola doživeo tri poraza, a samo jednom je slavio. To mu omogućava da bude na 12. poziciji sa dva poena ispred zone ispadanja.

ČENAJIN - NORTIST JUNAJTED, 16.00

(Fudbal, Indija 1)

Nortist Junajted je na putu da se u utorak sastane sa Čenajinom u pretposlednjem kolu indijske Superlige. Čenajin je na šestom mestu sa 24 boda i pobedio je na svom poslednjem meču u prvenstvu sa 2:1 na svom terenu protiv Džamšedpura. Nortist Junajted je pobedio Keralu Blasters sa 2:0 na svom terenu u prethodnom kolu i prekinuo niz od tri meča bez slavlja.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara