Kođo Laba, fudbaler Al Aina (©AFP)
Kođo Laba, fudbaler Al Aina (©AFP)

AZIJA: Spušta se zavesa na šampionat Ujedinjenih Arapskih Emirata

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.05.22. | 08:29

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, UAE 1)

Danas se igraju poslednje četiri utakmice najbolje lige Ujedinjenih Arapskih Emirata. Bani Jas je na devetom mestu i eventualno bi pobedom u poslednjem kolu mogao da se pomeri za poziciju napred. Al Itihad ima dva vezana poraza, ali je davno prebrinuo brige oko opstanka. I domaćin je u očajnoj formi, tri meča je bez bodova. U prvom delu šampionata, Bani Jas je slavio u Kalbi sa 2:0.

KOR FAKAN – AL AHLI, 16.15

(Fudbal, UAE 1)

I ovaj meč je lišen rezultatske neizvesnosti. Al Ahli je na petom mestu i ne može više od toga. Kor Fakan je na 10. poziciji. Oba tima su u formi u finišu sezone. Imaju po dva vezana trijumfa. Kada igraju ovi timova dolazi veliki broj pogodaka. Na pet vezanih utakmica je bilo 4+. U poslednjem odmeravanja snaga, Al Ahli je dobio Kor Fakan sa 3:1.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

AL AIN – AL ŠARJAH, 19.00

(Fudbal, UAE 1)

Veliki derbi šampionata igra se u poslednjem kolu, mada nema rezultatskog imperativa. Al Ain se prošetao do krune u Emiratima, ima 10 bodova više od najbližeg pratioca, Al Šarjaha. Domaćin je skinuo Al Džaziru s trona u ovoj bogatoj azijskoj zemlji. Na 25 utakmica čak 20 pobeda i samo jedan poraz. Al Ain je vezao čak sedam pobeda, dok su gosti poslednjih pet mečeva rešili u svoju korist.

EMIREJTS – AJMAN, 19.00

(Fudbal, UAE 1)

Emirejts je davno drugoligaš, dok je Ajman na sredini tabele. Domaćin je vezao tri poraza, dok ni Ajman nije u formi, ima samo jedan trijumf na prethodne četiri utakmice. Na pet od poslednjih šest mečeva ovih timova pogoci su padali na obe strane (GG). Emirejts je u prvom delu sezone iznenadio današnjeg rivala, pobedio je sa 1:0.




tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara